Tyskie mruczki do adopcji III- zaginęła kremowa Morelka !!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 04, 2009 9:57 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Zapraszam na bazarek dla Justynki viewtopic.php?f=20&t=99502&start=0

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt wrz 04, 2009 10:43 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Hop porannie :)
Czekamy na wieści od weta...

Luinloth

Od: Śro lis 12, 2008 13:29

Post » Pt wrz 04, 2009 13:09 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Hopsajcie kociaki. Trzymamy Kciuki co by na wizycie wszystko poszlo dobrze :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt wrz 04, 2009 13:21 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Caragh pisze:Hopsajcie kociaki. Trzymamy Kciuki co by na wizycie wszystko poszlo dobrze :ok:
musi byc :) hoooooooop :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt wrz 04, 2009 14:15 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

honda11 pisze:Zapraszam na bazarek dla Justynki viewtopic.php?f=20&t=99502&start=0

Kochana Honoratko bardzo dziekuje za bazarek :):):)
A te 3 kocie piękności które do mnie trafiły z hoteliku trzeba też zaszczepić na grzybice jedna szczepionka 40 zł razem 120 zł a też jak wyzdrowieje Frotka to ja tez trzeba zaszczepic na wirusówki i grzybice ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt wrz 04, 2009 16:28 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Już idę go podrzucać
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt wrz 04, 2009 16:39 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Kociara82 pisze:
Caragh pisze:Hopsajcie kociaki. Trzymamy Kciuki co by na wizycie wszystko poszlo dobrze :ok:
musi byc :) hoooooooop :)

JA innego wyjścia nie widzę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt wrz 04, 2009 16:43 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Ja dziewczynki ponawiam swoją propozycję wstawienia zdjęć kociaków na nk.Może jaka dobra duszyczka się znajdzie....
Obrazek

Myszolandia

Post » Pt wrz 04, 2009 17:57 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

ja na razie sie za to nie biore, dopoki moj komp nie bedzie calkiem sprawjny :evil: Poki co wiesza sie czesto (najczesciej na miau), resetuje sie (najczesciej na NK wlasnie), czasem nawet nie chce sie wylaczyc... probowalam sama formatowac dyski, ale wielu programow nie moge usunac, nie wiem, czemu? Za chiny nie da sie ich odinstalowac, jakby takiej opcji nie bylo! Moje kolo ratunkowe ma sie zjawic jutro dopiero. Poki co nie biore sie za zakladanie mrusiom konta, bo to daremna robota. Poza tym jestem zaganiana troche, mam sporo spraw do zalatwienia "na wczoraj" i czasu troche malo.
Ogolnie pomysl zalozenia kotkom NK bardzo mi sie podoba. Jesli wiec ktos chcialby i moglby to zrobic oferuje pomoc w postaci fotek :) Jak po formacie komp bedzie dzialal ok, to wezme to na siebie. Ale musicie poczekac mysle do 2 tygodni... Dopiero wtedy bede wiedziala na czym stoje, czy formatowanie pomoglo czy nie.
Poki co nie chce niczego obiecywac, ze zrobie, kiedy sama nie wiem, czy bede w stanie dotrzymac slowa.
Moge na dzien dzisiejszy powiedziec, ze jesli po formacie bedzie ok, to postaram sie w miare wolnego czasu tym zajac :)

A tymczasem koteczki wieczorne podrzucanko :) Gdzie te wasze domki, co?

Kociara82

Post » Pt wrz 04, 2009 18:01 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

no, kociaki do góry, żeby was mozna było podziwiać 8)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt wrz 04, 2009 18:04 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

izydorka pisze:no, kociaki do góry, żeby was mozna było podziwiać 8)

a jest co podziwiac :)

Kociara82

Post » Pt wrz 04, 2009 21:26 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Frotka dziś dostała ostatni antybiotyk i w przyszłym tygodniu by juz mogła iść do adopcji , tylko ze nie ma jej zdjęć . Benita by mogła je zrobić i do kogos wysłac na maila bo to potrfi i moze by ktos sie zgodzil aby je tu na forum i na ogloszenia powstawiał :x Samych kociat jest az 6 do adopcji a tez drosłe czekają .....
Łatka od dzis będzie na tabletkach . Ozzi ma podwyzszony mocznik , nie je a guz jest coraz większy i powinien byc usuniety ale narkoza mogla by go zabić i na razie jest na sterydach i bedzie plukany kroplówkami , niestety pojawiaja sie zmiany neurologicznie i nie wiem co z nim bedzie , on chyba si już poddaje :cry:

Tarunia nadal jest na antybitykach i na zastrzykach przeciw bolowych i przeciw zapalnych . Myszka OK
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt wrz 04, 2009 21:38 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Ozzy, nie wolno sie poddawac :cry: trzymaj sie jakos :cry:

Tak samo Ty, Taruniu :1luvu: Zdrowka :) Dobrze, ze przynajmniej Myszce nic sie nie dzieje
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 05, 2009 5:28 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

do góry!

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Sob wrz 05, 2009 9:05 Re: Tyskie mruczki do adopcji III- Zostań wirt. opiekunem- str.1

Steryd u Ozziego działa , zjadł troszke ale jak długo wytrzyma :x Bardzo sie boje poddac go operacji bo rokowania po niej sa bardzo minimalne . Nawet narkozy może nie przezyc a przy nowotworach jest bardzo szybki nawrot i nie będę go męczyć .... Zostajemy na sterydach , kroplówkach ale jak już to nie bedzie przynosić ulgi to pozwole mu odejść , ale mam nadzieje że jeszcze troszke z nami będzie ale jak zacznie sie cierpienie którego nie bedzie można opanować to podejmę tę trudna decyzje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]