CK ZUCHY(22!)-potrzebujemy wsparcia przy ogłoszeniach...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 22:18 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

naya pisze:Skoro Prem ma już swój domek, to chciałabym wirtualnie adoptować Irenkę :)

W imieniu Irenki bardzo dziękuję! :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Czw wrz 03, 2009 22:23 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

:D Śliczna z niej dziewczyna :love: Trzymam kciuki za domki dla CK zuchów :ok:
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pt wrz 04, 2009 11:30 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

ryśka była pierwsza w podziękowaniach, ale my również bardzo dziękujemy za wirtualną opiekę dla Irenki :aniolek:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt wrz 04, 2009 13:32 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

:ok: :D
Obrazek

naya

Od: Pon lis 07, 2005 10:36

Post » Pt wrz 04, 2009 19:53 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Wrzucam cos dla oka :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt wrz 04, 2009 23:03 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

aassiiaa pisze:Wrzucam cos dla oka :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:1luvu: :1luvu:

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob wrz 05, 2009 15:06 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo qrde pośpieszyłaś się :( Carmen i Bruno wrócili :(

Nie chcę Ci mieszać na pierwszej stronie to napiszę tu :wink:
Dziś dostałam fotki jeszcze dwóch naszych maluchów, Enigmy i Persafony. najmłodszych kotek, które trafiły do azylu w bagażniku samochodu w zaklejonym pudle. Koteczki są w DT u naszej wolontariuszki. Info na stronie jest, że maja 8 miesięcy - tak myślałyśmy na początku, jednak jak zobaczyłysmy z Adria koteczki w azylu okazało się, że mają jeszcze mleczaki. Nie mogły mieć więcej niż 4 m-ce, teraz mogą mieć ok. pół roku. Myślę, że jak najbardziej nadają się do naszych zuchów.
Enigma
Obrazek
Obrazek
Persafona
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Barbara Horz

Post » Sob wrz 05, 2009 15:14 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Czytałam :(
Kurde, patrz - raz coś zrobisz z biegu - bez ociagania - i co? Doopa :x Jak mówiłam - dobrze przynajmniej, że maluchy się odnalazły całe, choć przestraszone :(

Dodam maluchy :ok: (oba cztery...)

EwKo

Post » Sob wrz 05, 2009 17:09 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

KHAN pojechal do SWOJEGO DOMKU :1luvu: :mrgreen: :ok: :aniolek: :dance2: :torte: :dance: :balony:

Bedzie mial kumpla do zabaw w podobnym wieku, wlasnych duzych oraz mnostwo innych futrzastych na przychodne.

aassiiaa

Post » Sob wrz 05, 2009 17:20 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: Super !!!!!!!!!!
To jak by to powiedzieć :roll: Chciesz dychnąć, czy może jakąś CzoRcią rodzinkę podrzucić :twisted:

Barbara Horz

Post » Sob wrz 05, 2009 22:26 Re: CK ZUCHY(35!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Barbara Horz pisze::dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: Super !!!!!!!!!!
To jak by to powiedzieć :roll: Chciesz dychnąć, czy może jakąś CzoRcią rodzinkę podrzucić :twisted:

Wiedzialam, ze tak to sie skonczy :twisted:

aassiiaa

Post » Nie wrz 06, 2009 8:18 Re: CK ZUCHY(36!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Gdyby któryś z DT przez absolutny przypadek dysponował jakimiś wieściami o swoich podopiecznych 8) Jakimiś np. opisami charakteru, zwyczajami, i w ogóle 8) O fotkach nie wspomnę - część się zdezaktualizowała, o ile pamiętam etapy rozwoju małeh futrzatej kuli w większą włochatą wielkouchą glistę na długich nogach :lol:

Chciałam nieśmiało zauważyć, że aassiiaa pięknie i na bieżąco opisywała bollywoodzkie rodzeństwo - nie wiem, skąd obecne domki dowiedziały się o kociętach, ale informacja prasowa z pewnością pomogłaby wypchnąć zuchy w świat 8)

I tak, wiem, że macie dużo pracy i w ogóle - wszystko wiem i chylę czoła. Naprawdę. I naprawdę ubolewam, że nie mieszkam bliżej (chociaż z Opatowic do mnie jest droga prosta jak w pysk strzelił i błyskawicą się ją pokonuje 8O ). Z przyczyn obiektywnych jednak nie mogę sobie sama skompilować notek. Nie mam podstaw ku temu. Komp pokazałby komunikat: brak danych :(

No dobra, koniec ogłoszeń duszpasterskich na dzisiejszy ranek ;)

EwKo

Post » Nie wrz 06, 2009 11:13 Re: CK ZUCHY(36!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo masz w zupełności rację. Jednak jak juz pisałam to kwadratura koła. Im więcej ma się kotów tym mniej czasu, żeby starać się o ich adopcję. Ja qrde nie mogę dojść do sklepu, żeby płytę kupić i zwolnić miejsce w moim aparacie. Na kompa nie moge już nic ładować, bo mi całkiem padnie. A aparat mi jest potrzebny, żeby obfocić maluchy, bo im się już urosło i zdjęcia nieaktualne. Nie wspomnę już o kupnie nowego kompa i przedłużeniu umowy na internet. Tak więc jak mnie tu kiedyś zabraknie, to będziecie wiedzieć co się stało :twisted:

Barbara Horz

Post » Nie wrz 06, 2009 11:27 Re: CK ZUCHY(36!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

Tia... koty powiedzą: wyszła tylko po płytę...

:twisted: :lol:

O, edit: a propos błyskawicznego pokonywania drogi Opatowice - Grajdołek: w piątek brachu dostał liścik od rybnickiej straży wiejskiej :lol: :lol: Mandacik za przekroczenie prędkości. Z fotką. Zamierzam mu kupic antyrame, coby se portrecik nad łóziem walnął :twisted:

EwKo

Post » Nie wrz 06, 2009 17:06 Re: CK ZUCHY(36!)-DT,DS,WIRTUALNI OPIEKUNOWIE-pilnie potrzebni!

EwKo pisze:Tia... koty powiedzą: wyszła tylko po płytę...

:twisted: :lol:

O, edit: a propos błyskawicznego pokonywania drogi Opatowice - Grajdołek: w piątek brachu dostał liścik od rybnickiej straży wiejskiej :lol: :lol: Mandacik za przekroczenie prędkości. Z fotką. Zamierzam mu kupic antyrame, coby se portrecik nad łóziem walnął :twisted:

No super :evil: A dobrze przynajmniej wyszedł na tej fotce ? :twisted:

Do swojego domku pojechały dziś ............................................Luksor i Timor :dance: :balony: :dance2: :balony: :balony: :balony:
Nie wiem czy moja radość jest na miejscu, bo chotesia jest teraz w drodze powrotnej z Krakowa i nie jest jej wesoło po rozłące z maluszkami którym tak wiele czasu poświęciła na opiekę i leczenie. Były naprawdę w kiepskim stanie :( Ciężka ta nasz profesja :(

Mam też kiepską nowinę :? szukam DT dla maleńkiego kociaka bez uszka. Dziewczyna, którz do mnie dzwoniła znalazła go w lesie podczas spaceru z psem. Nie może go zatrzymać, bo lada dzień ma rodzić, a do tego jej pies nie znosi kotów :(
Ma dzwonić jeszcze wieczorkiem, bo obiecałam popytać o tymczas. Ja go nie mogę wziąść na razie, bo mam nie doszczepione maluchy na strychu. Mogę je szczepić dopiero pod koniec przyszłego tygodnia. Żal mi maluszka, bo to uszko jak opisywała dziewczyna chyba mu cos odgryzło. Jest malutki, ma jeszcze niebieskie oczka, ale je już samodzielnie.

Barbara Horz

[poprzednia][następna]