Cioteczki, bardzo Wam dziękuję Zaczynamy imprezkę - tylko spokojnie, bo Siostra Prezes (Big Sister) będzie podpatrywać
Torcik dla Was:
A drineczki wedle uznania
lub albo
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A Bóg Wam zapłać, Dobre Kobiety! A ja jestem i jubilatką, i solenizantką - dziś mam urodziny, a wczoraj było Izabeli
Wasze zdrówko!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Siostry, które mnie znają wiedzą że taki kicior to dla mnie BARDZO WAŻNY kiciuś, no bo Aluś Bardzo poproszę o wsparcie wątku - maluszek w schronisku nie ma żadnej szansy. Szukamy DT, może Siostry pomogą ..................
Olu, wątek Ciapkowa śledzony i podrzucany na bieżąco
Jak główki po wczorajszej imprezce? U mnie OK, dopiero wstałam