Koty z Kielc czekają na pomoc przekaż im 1 % swojego podatku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 03, 2009 14:27 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

fiona.22 pisze:Domki tymczasowe rzucaja informacje, ze nie moga dłużej miec kotów i trzeba je zabrać...co ja mam zrobić z tymi wszystkimi kotami to czwarty raz w poczynając od połowy sierpnia. Na poczatku jeszcze jakoś to było ale w tym momencie to już nie wiem co robić...chyba trzeba będzie te wszystkie koty na ulice wypuscić :cry:
U mnie jest w tej chwili 15 kotów. Od wtorku do piatku byl u mnie Staś który odszedł na pp. Wszystkie koty na scisłej kwarantannie. Może być tak, ze za dziec, dwa czy trzy wszystkie będą chore...Stas był odizolowany ale pp to takie cholerstwo, ze bez najmniejszego oporu mogło się przenieść na inne koty.
Maluchy Gibson, Gala zakichane, na antybiotykach...na prawde brakuje mi juz sił...

Kleksik pojechał do domku w piatek a w poniedziałek nawiał i teraz nie wiadomo gdzie jest :cry:

Same tragedie ostatnio...a ja mam ograniczona wytrzymałość niestety :cry:

Niestety, ja również mam ograniczoną wytrzymałość, a w dodatku muszę się liczyć z opinią domowników. Idril i dzieciaki trafiły do mnie na awaryjne DT, które miało trwać tydzień. Było to 10 maja, czyli wkrótce miną 4 miesiące. Rozumiem, że nie masz możliwości zabrania kotów, zwłaszcza teraz, gdy obowiązuje kwarantanna. Potrzebujemy po prostu większej liczby DT, wsparcia w ogłoszeniach i transportach. Na wątku Idril prosiłem o pomoc, o inny DT chociaż dla jednego malucha. Nie odezwał się nikt, a większość w ogóle przestała tam zaglądać.
Obawiam się, że na takich zasadach nie zdołamy dłużej działać. W Krakowie aktywnie działa 30 osób - u nas... dwoje, może troje. Trafiają pod naszą opiekę koty z Kielc i spod Kielc, porzucone, chore, zostawione w lecznicach. Naprawdę potrzebujemy wspołpracowników!
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt wrz 04, 2009 0:10 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Szukamy transportu dla Falkora do Poznania ;)
Super domek czeka na małego :mrgreen:

Szanse na domek mają Trzykropka w Opolu, Pamir w Poznaniu, Samba w Warszawie, Shil Rudzie Śląskiej, Gala w Warszawie, Alder i Arnika w Warszawie.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt wrz 04, 2009 7:27 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

I znowu zapytanie o kotomyszy! Pani pyta o cenę kociaka... :roll:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt wrz 04, 2009 12:47 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Czy ktoś ma konto na Alegratce? Ja już mam limit wyczerpany, a chcę wrzucić nowe futerka.
Wrzuciłam je już na Allegro wwa i k-ów, gumtree k-ów i adopcje.org W weekend powrzucam dalej :lol:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pt wrz 04, 2009 13:01 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Niteczka 1 pisze:Czy ktoś ma konto na Alegratce? Ja już mam limit wyczerpany, a chcę wrzucić nowe futerka.
Wrzuciłam je już na Allegro wwa i k-ów, gumtree k-ów i adopcje.org W weekend powrzucam dalej :lol:

Już się rejestruję :wink:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Pt wrz 04, 2009 13:48 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Koko :1luvu:

Niteczka 1

Post » Pt wrz 04, 2009 14:49 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Niteczka 1 pisze:Czy ktoś ma konto na Alegratce? Ja już mam limit wyczerpany, a chcę wrzucić nowe futerka.

ja jak zwykle pokopiuje nowe Futerka od Ciebie Niteczko na allegro Łódź. Mam 3 osoby obserwujace: Gala, Inky, Iton (no ale ludzie czesto obserwuja, sama nie wiem po co). Na ale.gratka bede miec miejsce jak Fiona wyadoptuje futerka o ktorych pisala dzisiaj.

kreska

Od: Śro kwi 08, 2009 20:55

Post » Pt wrz 04, 2009 19:33 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

witam
ja dopiero się zalogowałam na tym forum, i mam pytanko odnośnie Gali - czy już jest zarezerwowana bo ktoś napisał, że ma szanse na nowy domek, czy Ci ludzie się na nią zdecydowali bo ja nie to ja bym była zainteresowana tylko napiszcie mi prosze co mam robić w sprawie adopcji, pewnie jakiś kontakt telefoniczny?

Ola_82

Od: Pt wrz 04, 2009 19:09

Post » Pt wrz 04, 2009 19:51 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Olu zadzwoń na nr 668 859 676 w sprawie Gali w niedziele po południu po 16. bedzie już wiadomo co i jak i wtedy bedziemy mogły porozmawiać o ewentualnej adopcji Gali.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt wrz 04, 2009 20:15 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Co się stało z koteczką Wierą? Nie widzę jej w kotach do adopcji ani w kotach już wyadoptowanych.
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Pt wrz 04, 2009 20:32 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Kotka jest po opieka Krakowskiego AFn i znalazła już domek. Nia ma jej w waktu wyadoptowanych bo nie Kielce ją wydawały ;)
Jest szczęsliwa w nowym domku ;)
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt wrz 04, 2009 21:57 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

ok dzięki za odpowiedź , będę dzwonić w niedziele po południu :) a teraz uciekam lulu

Ola_82

Post » Sob wrz 05, 2009 12:10 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Fiona, z Pamirem się zrobiło zamieszanie :lol: Ten ostatni domek podejrzewam kliknął opcję kup teraz i czeka na kota a nie rozmawiał o warunkach adopcyjnych. Nie znam sprawy co z domkiem z Poznania. Napisz jak sprawa się rozwiązała. No i co z Torcikiem- moim ulubieńcem :lol:

Aha, co słychać u Rokiego i Rolfa?

Niteczka 1

Post » Sob wrz 05, 2009 13:24 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

Dzisiaj będzie wizyta w domku u Pamirka więc pewnie wszystko bedzie jasne.
Domek pt "kup teraz" to wg mnie jakies dziecko... ale odpisałam na tego maila.
domek dla Torcika...jak dla mnie do skreślenia na wstępie, szczególnie po tekscie "jaki jest koszt przesyłki" :evil: Na tego maila równiez odpisałam ale zobaczymy co z tego wyjdzie...

Roki i Rolf dalej na ulicy...nie ma miejsca w dt :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob wrz 05, 2009 15:34 Re: Koty z Kielc-na juz potrzebna mamka dla 1 dniowego malca !!

a Arnika, Alder i Albin poszły już do domków? one śmieszne są, taką mają chyba puchatą tą sierść ?;) a alder to jak taki mały chomiczek;-) pierwszy raz widzę takiego kociaka;)
ja czekam z niecierpliwością na jutro żeby móc dowiedzieć się co z Galą :) a jej siostra Fala jak się miewa już w nowym domku? wiadomo coś?

Ola_82

[poprzednia][następna]