Historia cudu odnalezienia...Kleksio FeLV+bardzo chory;( [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 04, 2009 10:34 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Kleksia ciagle nie ma :(
Dziewczyny jakie jest schronisko w Łodzi. Czy jak zostało wysłane zgoszenie to pracownicy zwróca uwage czy nie przyjechał przypadkiem taki kot ??

Kogo jeszcze w Łodzi moznaby poinformowac o zagineciu kota ??

wiesz co, powiem Ci prawdę. W schronie nikt nie zwróci uwagi :( Znaczy nasi ludzie oczywiście będą się rozglądać, ale ... i szczerze mówiąc nawet nie warto tam dzwonić i pytać, bo też zależy na kogo się trafi - czasem ktoś nawet zajrzy do zeszytu przyjęć, ale i tak nie ma pewności, prawda?
To co można to wydrukować i powiesić ogłoszenie na tablicy w schronisku i w samej kociarni - Hydra_pl może zawiesić jutro, bo się wybiera i na pewno na to wpadła. No i przyjeżdżać co jakiś czas i rozmawiać z pracownicami kociarni - z Panią Asią albo Panią Mariolą. Albo w weekendy i wtedy ktoś z nas będzie szukał po boksach.
Możecie też zgłosić zaginięcie do Azylu http://adopcjelodz.prv.pl/ - zajmują się psami, ale i kociaki im się trafiają.
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt wrz 04, 2009 12:53 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Kontaktowałam się juz z azylem ale powiedzieli mi, że się kotami nie zajmuja i czekam na jakieś namiary na kogoś od kotów.
Dziewczyny, rozglądajcie się w schronisku...może jakims cudem Kleksio tam trafi... :cry:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt wrz 04, 2009 13:21 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Kontaktowałam się juz z azylem ale powiedzieli mi, że się kotami nie zajmuja i czekam na jakieś namiary na kogoś od kotów.
Dziewczyny, rozglądajcie się w schronisku...może jakims cudem Kleksio tam trafi... :cry:

zaraz napiszę jeszcze raz na schroniskowym, mnie w ten weekend nie będzie, ale żeby dziewczynom przypomnieć...
Nie wiem, czy wszystkie łódzkie, że tak powiem "frakcje" już tu zaglądały, chyba nie. Może skontaktuj się jeszcze z Annskr czyli łódzką FFA. One łapią dziki na potęgę, może akurat?...?

Georg-inia

Post » Pt wrz 04, 2009 13:44 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Trzeba zawiadomić lecznice wet, karmicieli z okolicy.

Popytam znajomowych z Olechowa, może jakieś namiary na karmicieli znajdę.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pt wrz 04, 2009 13:46 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiono- sprawdzę, gdzie ta ulica jest, wydrukuję fotki Kleksia i porozdaję "moim" karmicielkom z tego rejonu. Dam cynk również okolicznym lecznicom.
Nie Kleksio pierwszy nawiał z nowego Domku, za przykład podobnej historii zakończonej happy endem niech posłuży wątek mojego tymczasowego Pażdziocha z pudła :D
Trzymam za Kleksika :ok:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pt wrz 04, 2009 13:47 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Ja nie wiem czy ten wątek
nie lepiej żeby był na kotach
a czy wie Kocia mama?
też chyba mają dużo zgłoszeń..
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt wrz 04, 2009 13:47 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

O, widzę, ansskr, że pisałyśmy razem...i pomysły mamy podobne :wink:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Pt wrz 04, 2009 13:59 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

marija pisze:O, widzę, ansskr, że pisałyśmy razem...i pomysły mamy podobne :wink:

Tak, i niestety jednakowo daleko do miejsca zdarzenia...
Cała nadzieja w karmicielkach.

Może _Tosia_ coś wie?

Klatka łapka na razie może tam być, inne nam wystarczają.

P.Siemińską warto by uprzedzić - napiszę do nie maila.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pt wrz 04, 2009 14:01 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Szukam kontaktu do FFA z Łodzi ale nie mogę znaleźć :(
Dzwoniłam tez do Tozu ale nie odbierają.
Kocia mama powiadomiona.
Fundacja azyl miała przesłać namiary na kociarzy ale nic nie doszło :(
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt wrz 04, 2009 14:15 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Szukam kontaktu do FFA z Łodzi ale nie mogę znaleźć :(
Dzwoniłam tez do Tozu ale nie odbierają.
Kocia mama powiadomiona.
Fundacja azyl miała przesłać namiary na kociarzy ale nic nie doszło :(

FFA - już wiemy :)
TOZ też wie :wink:

Nie wiem, czy Azyl ma namiary na kociarzy w tym rejonie, to drugi koniec miasta.

kalewala

Post » Pt wrz 04, 2009 14:43 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Jesli TOZ już wie to super ;)
Przed chwilą telefonowałam jeszcze do FFA i jeszcze raz do kociej mamy.
Gdzie jeszcze można zadzwonić ??
zaraz jeszcze podosyłam maile ze zdjęciami i opisem.
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt wrz 04, 2009 14:57 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Przed chwilą telefonowałam jeszcze do FFA i jeszcze raz do kociej mamy.

Fiona, FFA to Annskr :lol:

Georg-inia

Post » Pt wrz 04, 2009 14:59 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuje za pomoc. Kleksio musi się znaleźc, nie ma innej mozliwości...musi przecież gdzies być !!!
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt wrz 04, 2009 15:00 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Georg-inia pisze:
fiona.22 pisze:Przed chwilą telefonowałam jeszcze do FFA i jeszcze raz do kociej mamy.

Fiona, FFA to Annskr :lol:

Nie tylko :wink:

kalewala

Post » Pt wrz 04, 2009 15:03 Re: ŁÓDŹ zaginął wyadoptowany kot. Prosze o pomoc !!!

Kurcze :oops: Troszkę chaotyczne są moje działania ale lepiej, żeby ktoś wiedział dwa razy niż wcale :wink:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

[poprzednia][następna]