Cichy Kąt pisze:Trzymajcie mocno kciuki za PelcięCzekam na telefon. Może zostanie warszawianką
Trzymam bardzo mocno!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cichy Kąt pisze:Trzymajcie mocno kciuki za PelcięCzekam na telefon. Może zostanie warszawianką
Barbara Horz pisze:Ja już nie wiem czy pisałam, bo czas mi za szybko ucieka![]()
Driada przywiozła do nas wolontariuszka CK. Kotka plątała się po osiedlu w Tarnowskich Górach. Była dręczona przez dzieci, ale mimo bardzo garnęła się do człowieka. Do człowieka, który rzucił w nią kamieniem aż straciła przytomnośćLeżała tak na trawniku do momentu kiedy zauważyła ją wolontariuszka. Od dzieci dowiedziała się co się stało
Mimo naszej trudnej sytuacji nie mogłyśmy jej tam zostawić.
Barbara Horz pisze:Ja już nie wiem czy pisałam, bo czas mi za szybko ucieka![]()
Driada przywiozła do nas wolontariuszka CK. Kotka plątała się po osiedlu w Tarnowskich Górach. Była dręczona przez dzieci, ale mimo bardzo garnęła się do człowieka. Do człowieka, który rzucił w nią kamieniem aż straciła przytomnośćLeżała tak na trawniku do momentu kiedy zauważyła ją wolontariuszka. Od dzieci dowiedziała się co się stało
Mimo naszej trudnej sytuacji nie mogłyśmy jej tam zostawić.
Ash pisze:Cichy Kąt pisze:Trzymajcie mocno kciuki za PelcięCzekam na telefon. Może zostanie warszawianką
Trzymam bardzo mocno!![]()
![]()
marcela35 pisze::ok:![]()
![]()
za Pelcię
![]()
Ash a nie możesz tam Blade wrzucić? - to nie tak ze ja nie daje z nią rady czy jej nie chce tylko martwię się bo to musi być jedynaczka a im dłużej u mnie tym gorzej dla niej - bo znów będzie cierpiałajak się jakoś przyzwyczai albo wykończą ją moje kociska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 346 gości