*Schr.Opole - Ptyś - zaginął. :(*

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 02, 2009 10:40 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: tyle tylko mogę :(
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Śro wrz 02, 2009 13:34 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Chciałam bardzo podziękować Ali za trud jaki wkłada w odnalezienie Ptysia. Wiem jak głupie wypadki się zdarzają i wiem jak człowiek później pluje sobie w brodę. Niestety sama nazwa wskazuje, to wypadek, i nic nie można zrobić :( Przez takie nieszczęśliwe zdarzenie mogłam stracić niechodzącą Gabyś w drodze do nowego domku. Nikt nie przewidział takiej ewentualności.

Bardzo dziękuję kasi79 z Fundacji Mali Bracia za pożyczenie klatki-łapki. Bez tego to już w ogóle, nie byłoby o czym mówić.

Alutku, trzymaj się kochana. Wierzę bardzo, trzymam kciuki i wszystko inne zaciśnięte, że Ptysiek się znajdzie.

A ta w ogóle, bardzo, bardzo mi smutno i modlę się by Ptysiek wrócił... :(
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Śro wrz 02, 2009 16:18 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Dzisiaj poprosiłam Panią, która przychodzi do nas inkasować nalezności za wodę o przysługę. Obiecała po pierwsze się rozglądać, po drugie powiadomić ludzi na ulicy. Mi, jak na złość padła drukarka :evil: ogłoszenia(dzieki Pati za pomoc) napisałam odręcznie markerem. Ważne, zeby wisiały zanim nie uruchomimy drukarki. Obdzwoniłam wszystkich naszych wetów, jak dotąd nikt nie pojawił się ze znalezionym kocurkiem. Opis też nie pasuje do żadnego jaki pojawił się od kilku dni w lecznicy. Umówiłam się ze zaniosę fotki. Jutro przypilnuję listonoszki, bo dziś ją przeoczyłam :oops: jeśli uda się uruchomić drukarkę, poproszę ja o dodanie ulotki z ogłoszeniem do każdego wręczonego listu, może się zgodzi.

Pati ja też się modlę. Dziś Jacek wstał do pracy i pierwsze co pobiegł do klatki. Dość trochę go nie było a ja juz myslałam, ze się znalazł i że Jacek tak delikatnie z klatka idzie i tyle to trwa. Przyszedł i powiedział o jeżu... nawet nie miałam ochot wstać dziecka do szkoły wysłać ... :( :oops:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Śro wrz 02, 2009 16:54 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Aluś-trzymam kciuki za odnalezienie sie Ptysieńka!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro wrz 02, 2009 18:05 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Kciuki..
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Śro wrz 02, 2009 19:46 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Dzięki za wszystkie kciuki ... oby podziałały...
Niech się w końcu znajdzie, jutro minie tydzień :(
Obrazek

dzikus

Post » Śro wrz 02, 2009 22:32 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Byłam ustawić klatkę- łapkę, przeszliśmy się z Jackiem po działkach.. nigdzie nie widać Tysiulka :(
Trzymajcie nadal Kochane Ciocie... może dotrą do niego Wasze kciuki i moje modły i dziś przyjdzie skuszony zostawionym w klatce jedzonkiem...
Ptysiu znajdź się a już nigdy nie będziesz szukał domku ...
Obrazek

dzikus

Post » Śro wrz 02, 2009 22:38 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

:( :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw wrz 03, 2009 7:20 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

:ok: :ok: :ok: :ok: mi najlepiej koty łapały się na tuńczyka, moze Ptysia też by skusił :roll:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Czw wrz 03, 2009 8:21 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Dałam do miseczki szprotki, wcześniej makrele...
ale spróbuję z tuńczykiem ..
dziś klateczka pusta.. w miseczce nie ruszone :(
Obrazek

dzikus

Post » Czw wrz 03, 2009 8:51 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Ptysiulku znajdź się, bardzo cię prosimy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw wrz 03, 2009 11:21 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Dziś rozmawiałam z kolejnymi ludźmi, którzy obiecali się rozglądać i zwracać szczególna uwagę. Dowiedziałam się też, ze na najbliższych działkach nie ma kotów ( oprócz dwóch wchodzących sąsiadki) i teraz nie wiem, czy Tysiulek dalej po prostu się chowa i w końcu skusi się na nałożone do klatki jedzonko, czy poszedł gdzieś dalej ... mam nadzieję, ze właściwa jest pierwsza opcja ...
Obrazek

dzikus

Post » Czw wrz 03, 2009 18:39 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Bardzo proszę o kciuki najmocniejsze z mocnych :ok:
widziałam go .. uciekł ale nie daleko .. klatka wystawiona ...

Tsiulku wracaj !!!!!!
Obrazek

dzikus

Post » Czw wrz 03, 2009 18:50 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Czw wrz 03, 2009 18:51 Re: *Schr. Opole - Ptyś - mam DT. Szukam domku stałego!*

dzikus pisze:Bardzo proszę o kciuki najmocniejsze z mocnych :ok:
widziałam go .. uciekł ale nie daleko .. klatka wystawiona ...

Tsiulku wracaj !!!!!!

Cały czas mocne i nieustające.

Ptyśku - wszyscy się o ciebie bardzo martwią. :(

Wróć.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

[poprzednia][następna]