Prosba o odwołanie akcji transportowej do Cameo.
Cameo - ogromne dzięki, że oferowałaś jej dt

Czekałam na potwierdzenie adopcji od pani Anny, sprawa ostatnich dwóch dni.
Malati - widziałam dziś Astona, ślicznie kawaler wyglada, a jaki miziak..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:
Malati - widziałam dziś Astona, ślicznie kawaler wyglada, a jaki miziak..
mokkunia pisze:Dziewczyny chciałam Was poprosić o przejęcie ode mnie Funduszu Pomocowego. Dziękuję za okazane mi zaufanie, niestety nie mogę dalej prowadzisz ani rozliczać funduszu.
W najbliższym czasie nie będę w stanie też ciągnąć mojej działki ogłoszeniowej.
Gdyby ktoś mógł przejąć ode mnie fundusz byłabym wdzięczna.
Sis pisze:Jest dom dla Elzi - pani Anna z Pabianic, przyjedize po nią w sobotę.
![]()
Malati pisze:nie mogę się doczekać zabrania chłopaka do Wawy! Ha no ja mówiłam, że mam dar do wypatrywania super kotów
Już się zastanawiałam jak dotrzeć z Poznania do Łodzi, ale ten tego to bezsensowna droga ;/
Edit. Znalazłam! Qrcze z chęcią bym skorzystała ale chciałam głównego PRowca Astonowego poznać
Cameo pisze:Sis pisze:Jest dom dla Elzi - pani Anna z Pabianic, przyjedize po nią w sobotę.
![]()
Czyżbym przyniosła jej szczęście?z Roxi było to samo
![]()
Bardzo, bardzo, bardzo się cieszęże ktoś postanowił dać jej domek
nawet nie wiecie jak
![]()
Ale jest jeden kot, który leży mi na sercu... taka nieufna kruszynka... więc może...?
hydra_pl pisze:druga krówka odeszła...
Krzysio podniósł mnie trochę na duchu, ale ja w środku wiem, że jest bez sensu... Zastanawiam się co zrobiłam źle, czym mogłam im zaszkodzić.
Madziu - tak strasznie mi przykro, jedyne moje pocieszenie to że to się stało u mnie, nie u Ciebie...
Biegajcie kruszynki spokojnie, Bella was pewnie znalazła i razem z nią i Tyćką wariujecie na zielonej łące...
już brak mi słów....
[*]
hydra_pl pisze:druga krówka odeszła...
Krzysio podniósł mnie trochę na duchu, ale ja w środku wiem, że jest bez sensu... Zastanawiam się co zrobiłam źle, czym mogłam im zaszkodzić.
Madziu - tak strasznie mi przykro, jedyne moje pocieszenie to że to się stało u mnie, nie u Ciebie...
Biegajcie kruszynki spokojnie, Bella was pewnie znalazła i razem z nią i Tyćką wariujecie na zielonej łące...
już brak mi słów....
[*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Magda_lena, Talka i 88 gości