Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Tylko nadal nie mogę wstawiać emotek, tych "głębiej" schowanych.
miszelina pisze:Marcelibu pisze:Tylko nadal nie mogę wstawiać emotek, tych "głębiej" schowanych.
Ja niestety też mam ten problem i nie wiem, jak go rozwiązać. A może to chodzi o to, że by nie obciążąć postów emotkami?
Georg-inia pisze:narzekacie, ze nie ma powiadomień... a można ponarzekać odwrotnie?
nie zaznaczam tematów do śledzenia, zawsze korzystałam tylko z funkcji "Zobacz swoje posty" aż tu nagle wczoraj zostałam zasypana mailami o śledzonych przeze mnie wątkachweszłam w profil, odznaczyłam wszystkie do zaprzestania śledzenia... dziś znów mam dwa powiadomienia... czy to tak już zawsze będzie, że każdy wątek w którym się odezwę będzie się automatem włączał jako śledzony? a może to się jakoś wyłącza?
andorka pisze:Inga, wejdź:
Panel użytkownika > Preferencje forum >Edytuj domyślne ustawienia pisania > i przy Domyślnie powiadamiaj mnie o odpowiedziach postaw kropkę przy NIE
Chyba pomoże
ASK@ pisze:Ja mam jedno i dla mnie ważne pytanie
Gdzie zginęły ADOPCJE-ogłoszenia???
Tuka pisze:a mi się to nowe forum NIE PODOBA
lrafal pisze:Zbieraja informacje do wyszukiwarek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości