Moderator: Estraven

podnosimy...Kruszyna pisze:Pilnie potrzebne domy tymczasowe dla kotów po wypadkach!
Koty nie mają żadnej choroby wirusowej, czy bakteryjnej, nie ma obawy, że czymś zarażą rezydentów.
Potrzebują tylko spokojnego miejsca, w którym ktoś będzie je doglądał. Bardzo prosimy o pomoc
iiwka pisze:
Witam. Ja mogę spróbować ale nie mam doświadczenia z chorymi kotkami i wolała bym się skonsultować.
Komu wysłać nr.tel na pw ? ewentualnie poproszę jakiś kontakt.
Mruczeńka1981 pisze:podnosimy...Kruszyna pisze:Pilnie potrzebne domy tymczasowe dla kotów po wypadkach!
Koty nie mają żadnej choroby wirusowej, czy bakteryjnej, nie ma obawy, że czymś zarażą rezydentów.
Potrzebują tylko spokojnego miejsca, w którym ktoś będzie je doglądał. Bardzo prosimy o pomoc
Roczna koteczka z urazem przedniej, lewej łapki
Trzyletni wykastrowany kocur
Roczna Pysia ze złamaniem tylnych łapek, czeka na zabieg
Kotka, wiek nieokreślony
Trzymiesięczna kotka, pojechała dzisiaj do fajnego domu, z którym jestem w kontakcie. Powodzenia kocurko

8-miesięczna, zasmarkana koteczka, niewysterylizowana
1,5-roczny niewykastrowany kocur, siedzi w klatce z kotką z poprzedniego zdjęcia
5-miesięczna kotka z urazem łapki - kilkakrotnie wypadła z balkonu; właścicielka przyszła po nią do schronu, ale kotka nie została jej wydana, jest na DT u Agness
8-letnia podstawiona mamusia + miot
Bliźniak 6 m-cy
Roczna koteczka
Koteczka dzisiaj pojechała do domu. Powodzenia kocurko
Szylkretka po sterylizacji
Kocurro
Kotna kotka
Mamusia z młodymi
Czarna diablica (5 tyg.) i jej koleżanka (2 m-ce) - przeniesieni z kociarni / kwarantanny
Kotki, dzikuski
4-letnia kocica, czeka na starylizację
4-letnia koteczka po sterylizacji
3-letnia Orka, wysterylizowana, oddana
Roczna koteczka
2-letnia koteczka
5-miesięczny kocurek, pojechał do domu razem z "garażowym" Sylwestrem. Powodzenia kocurki
1-roczna koteczka
2,5-miesięczna kotka, bez oczka; przydałoby się wyczyścić i zaszyć oczodół
3-letni wykastrowany kocur
3-letni, wykastrowany kocur, zwany przez wolontariuszki Flegmą
Drugi bliźniak - kotka
Trzeci bliźniak - kotka
3-letnia, kotna, dzikawa
6-letnia kotna
Mamusia dymnych o dymno-białych kocurków z kociarni / kwarantanny
14-letni 

Kicior z bardzo brzydkim oczkiem, leczony

A ten kotek jeszcze tydzień temu wyglądał tak:
Metamorfozę zawdzięcza opiekunce kwarantanny - Renacie

Bardzo osłabiona Szylkretka, leczona

Koteczki czekające na sterylizację

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 68 gości