Zulusek i Nikita część I

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 02, 2009 12:25 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

ukradnij skrycie i wyadoptuj do dobrego domu :evil:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro wrz 02, 2009 12:44 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

:mrgreen: i się doczekał :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Co do koteczki sąsiadów...Napatoczyłam się na sąsiada, nagadałam patrząc mu prosto w oczy, trzepocząc rzęsami i ... kociątko ma prawdziwe mleko dla osesków i nawet dorobiło się butelki! Dokarmiam malucha w środy i piątki kiedy to sąsiadów nie ma w domu (mam klucze od garażu gdzie mieszka Kinia z maluchem i suczka Mini z maluchami :Łatką i Ciapkiem...). Maluszek jest cherlawy, bialutki z jedną czarną łapką, plamką na nosie i ślicznymi prążkami na plecach. niestety nie namacałam cóż to za płeć? Obstawiam faceta ale...Kotka ma malutko mleka, niechętnie karmi a widząc uchylone okno czmycha sobie na wolność zostawiając malucha na cały dzień. Nauczyłam się masować maluchowi brzuchala co zaowocowało cudnie osr...portkami ale cóż, grunt że qupal normalny! Martwi mnie jedynie, ze po karmieniu brzuchol okrągły ale tak to długie i chude maleństwo...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro wrz 02, 2009 13:21 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Zulu debieściak!!!
:1luvu:

może maluch zarobaczony? może wzdęcia od nadmiaru pokarmu - skoro wcześniej żołądeczek nie przerabiał większych ilości...?
Obrazek

Fri

Post » Śro wrz 02, 2009 13:31 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Asia_Siunia pisze:
Obrazek
[/color]

UFOK! 8O :ryk:

Asia_Siunia, a ile to małe ma? Fri może mieć rację, że skoro nie dojadało to teraz wielki brzuch na chudych nóziach może być. Ale i tak fajnie by było pokazać małego wetowi. I kotki trzeba pilnować, bo skoro mleka mało i zainteresowania macierzyństwem mało, to za chwilę panna pójdzie w tango :roll:
łapać i ciąć, ciąć, ciąć!!! sunię też, wszystko ciąć! ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro wrz 02, 2009 14:13 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Georg-inia pisze:
Asia_Siunia pisze:
Obrazek
[/color]

UFOK! 8O :ryk:

Asia_Siunia, a ile to małe ma? Fri może mieć rację, że skoro nie dojadało to teraz wielki brzuch na chudych nóziach może być. Ale i tak fajnie by było pokazać małego wetowi. I kotki trzeba pilnować, bo skoro mleka mało i zainteresowania macierzyństwem mało, to za chwilę panna pójdzie w tango :roll:
łapać i ciąć, ciąć, ciąć!!! sunię też, wszystko ciąć! ;)

:smiech3: :ryk:
Cięta Cioteczka sie Ufolkowi trafila :wink:

W dalszym ciagu kciuki za pozytywny rozwoj sytuacji, za te biedne zwierzaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze, ze maja w poblizu Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 02, 2009 14:23 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

tak tak!! ciąć!! wszystko ciąć!!
Koty ciąć!! psy ciąć!! sąsiada też ciąć!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

a małe zabierać jak zacznie jesc wypieścić i domek znaleźć, o
a ciotki pomogą :)
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro wrz 02, 2009 16:00 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Asia_Siunia pisze: :mrgreen: i się doczekał :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Co do koteczki sąsiadów...Napatoczyłam się na sąsiada, nagadałam patrząc mu prosto w oczy, trzepocząc rzęsami i ... kociątko ma prawdziwe mleko dla osesków i nawet dorobiło się butelki! Dokarmiam malucha w środy i piątki kiedy to sąsiadów nie ma w domu (mam klucze od garażu gdzie mieszka Kinia z maluchem i suczka Mini z maluchami :Łatką i Ciapkiem...). Maluszek jest cherlawy, bialutki z jedną czarną łapką, plamką na nosie i ślicznymi prążkami na plecach. niestety nie namacałam cóż to za płeć? Obstawiam faceta ale...Kotka ma malutko mleka, niechętnie karmi a widząc uchylone okno czmycha sobie na wolność zostawiając malucha na cały dzień. Nauczyłam się masować maluchowi brzuchala co zaowocowało cudnie osr...portkami ale cóż, grunt że qupal normalny! Martwi mnie jedynie, ze po karmieniu brzuchol okrągły ale tak to długie i chude maleństwo...

fascynuje mnie jego pokorne pogodzenie się z losem - nie emanuje ani-ani chęcią ucieczki, podczas gdy ja - niech tylko zamoczę Fridłową dupsko pod kranem, oooo niech!!! od razu mam czarne łapska przednie przerzucone przez szyję, pazury wbite w kark głęboko a wzrok pełen paniki utkwiony w zbawienne drzwi i ryja darcie: wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyciągniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiij mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wyciągąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąnij, bo uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuumrę!!!

i niech ktoś madzi schowa spod ręki nożyczki, brzytwy i żyletki, tak na fszelki... :twisted:
Obrazek

Fri

Post » Śro wrz 02, 2009 18:49 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

:mrgreen: Bo Zulciowi ta kąpiel nawet do gustu przypadła...Zdjęcia średniej jakości bo w wykonaniu mojej Julci :wink:. Kot po namoczeniu poddał sie już totalnie i ...leżał cierpliwie aż z nim skończą :) . o jakimkolwiek podrapaniu pańci nie było nawet mowy :!:. Ciekawski Nikita próbował zajrzeć co tam Zuluskowi robią a Zulusek lubił polewanie wodą! Zniósł cierpliwie mycie szamponem. Na koniec wtulony we mnie i zawinięty w ogromny ręcznik niczym ruska babuszka poddał się czesaniu na mokro i suszeniu suszarką bez żadnego strachu :ok: . Normalnie kot do kompania albo ja mam taką rękę bo i Nikita lubi do wanny wskoczyć na głębszą wodę :wink:.

Ciotki - rzeźniczki :wink: co do sterylki...wrrr na razie sąsiadów nie naciągnę :( .... Finanse, finanse, finanse....

Asia_Siunia

Post » Śro wrz 02, 2009 21:22 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Zulusek w kąpieli :ryk:

Oj to się narobiło, biedna koteńka, dobrze że ma Was w pobliżu, nie będę się powtarzała bo dziewczyny już wszystko napisały, koteńkę ciachać a małemu po odkarmieniu szukać domku bo inaczej marny ich los :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw wrz 03, 2009 8:14 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

a ja tak jeszcze w kwestii formalnej: po co Ty właściwie tego kota prałaś? 8O :lol:

Georg-inia

Post » Czw wrz 03, 2009 9:48 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Bo :
1.bo sobie sierota łapki w qupala wsadził jak zamaszyście kopał
2. potem tymi łapkami się natrętnie drapał
3. potem to cały kot w 5 minut był jak jeden wielki waniający qupal :|

Cała akcja uqupalenia trwała 2 minuty więc podjęłam decyzję w 3 sekundy i zanim Zulciu taki woniejący wywędrował gdzieś dalej "na pokoje" moczył już dupę 8)

A poza tym kota się pierze...tylko nie wyżyma :lol:

Asia_Siunia

Post » Nie paź 11, 2009 22:17 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Dawno nas tutaj nie było więc się cioteczkom szanownym przypominamy - my - czyli roczny już Zulus z masą 5kg oraz prawie 7 miesięczny 3,2 kilogramowy złodziej kuchenny Nikita :mrgreen:

1. Bucikowy fetyszysta - czy wasze koty też z taką lubością jeżdża z nosem w butach ?
Obrazek

2. Ja tu nic nie grzebię...ja hmmm...ja tylko kwiatki wącham
Obrazek

3.Fajnie, że jest Nikita - mam w końcu na kogo łapy zarzucić :wink:
Obrazek

4. Portretowo
Obrazek

5. Moja mniejsza Duża
Obrazek

6. Duża kocha mnie a ją ją
Obrazek

7. Grzanie dupki
Obrazek

Asia_Siunia

Post » Nie paź 11, 2009 23:20 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Napatrzeć się nie mogę jaki on piękny wyrósł. No cudo poprostu. A takie było zaglucone, przerażone chucherko, a teraz prawdziwy Pan Kot.
U mnie też buty wachają, w butach się tarzają, z butami walczą, na butach robią ślizgi po przedpokoju :wink:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon paź 12, 2009 7:27 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

Jakie wspaniłe kocio ludzkie ujęcia :1luvu: :1luvu: :1luvu: Piękne i wzruszające :D :D :D Widać, że koty panują na włościach :wink:

Moje butami się nie interesują, rekompensują sobie to z lubością wąchając psie łapy :roll: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon paź 12, 2009 8:06 Re: Zulusek i Nikita - sielanka, nowe foty str. 58 :)

pięć kilo kocura 8O a śmierdziel taki mały był, jak go Madzia ze schronu zabierała, a świszczał przez zasmarkany nos, a uszy kulił, "dzikidziki"... Nikita też rośnie jak na drożdżach 8O

buty są debest, a w klapki Duzego to nawet nasikać się udaje :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]