Chat pisze:Zaraz tam filmy; oni sie po prostu kochaja!W przeciwienstwie do biednej Krolowej, ona jakos nie moze zniesc obecnosci zadnego innego kota...
Wcale nie jestem pewna, czy tak jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chat pisze:Zaraz tam filmy; oni sie po prostu kochaja!W przeciwienstwie do biednej Krolowej, ona jakos nie moze zniesc obecnosci zadnego innego kota...
Monostra pisze:Wcale nie jestem pewna, czy tak jest. Obserwowałam parę razy koty "nielubiące" innych kotów i z wyjątkiem sytuacji, gdy była ewidentna agresja i bójki, miałam wrażenie że dowartościowuje
je ustawianie tych innych, a poza tym inni robią za kocią telewizję
Avian pisze:Monostra pisze:Wcale nie jestem pewna, czy tak jest. Obserwowałam parę razy koty "nielubiące" innych kotów i z wyjątkiem sytuacji, gdy była ewidentna agresja i bójki, miałam wrażenie że dowartościowuje
Absolutnie się zgadzam - tak właśnie wygląda życie Rycha z trójką z plebsu pod jednym dachem![]()
I nawet wydaje mi się, ze dzieki temu tak dobrze sie trzyma
Avian pisze:Monostra pisze:Wcale nie jestem pewna, czy tak jest. Obserwowałam parę razy koty "nielubiące" innych kotów i z wyjątkiem sytuacji, gdy była ewidentna agresja i bójki, miałam wrażenie że dowartościowuje
Absolutnie się zgadzam - tak właśnie wygląda życie Rycha z trójką z plebsu pod jednym dachem![]()
Chat pisze:Cos w tym jestWetka kiedys juz mi mowila, ze Chanelle w sumie tylko udaje niezadowolenie, a w glebi duszy jest zadowolona, bo juz nie musi sama bronic domu i ogrodu
Obydwie obawialysmy sie, ze na nowo zacznie sikac - a tu nic! Czyli, ze jednak jakies korzysci sa z tych Minibusow
Chat pisze:No tak, tylko ze zaczyna sie obawiac, ze z tego czekania na Mru wyjdzie drugie czekanie na Godota...![]()
MarciaMuuu pisze:Cześć Belgoty![]()
Chatku, znów spokój w domu?
Avian pisze:... a ja jeszcze dopytam - jak tam wasza świńska grypa?
kristinbb pisze:Witajcie szczęśliwe koty...![]()
Duże chyba też szczęśliwe...
Nowy rok szkolny ..
Jak tam szkoła u Jasia ???
kalair pisze:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon, puszatek i 16 gości