jessi74 pisze:madzialena86 pisze:bardzo dziękuję za szybką odp, pozdrawiam
czekam na odpowiedź na PW, podaj adres do przesyłki, będzie przygotowana i wystartuje jak tylko pieniadze dotrą![]()
dotarła?
jessi74 pisze:madzialena86 pisze:bardzo dziękuję za szybką odp, pozdrawiam
czekam na odpowiedź na PW, podaj adres do przesyłki, będzie przygotowana i wystartuje jak tylko pieniadze dotrą![]()
Callisto pisze:Buu, spóźniłam się na 9-tkę
Jessi, zaktualizuj może pierwszy post, bo ciągle wygląda na dostępną.
marcjannakape pisze:Interesowałyby mnie pozycje 19, 22 i 26.
Czy istnieje możliwość przymiarki we Wro?
ruru pisze:a jaka jest cena 17?
i jeszcze 28 czy to bawełna?
slapcio pisze:Czy moge prosić o wymiary dżinsów nr 25? Szer w pasie, w biodrach, szerokość w udkachi na dole nogawki , wysokośc stanu, dł nogawek od kroku...
jessi74 pisze:ruru pisze:a jaka jest cena 17?
17 za 12 zł, jak kupisz dwie rzeczy będzie taniej- za 10 złnr 28 to bawełna z domieszką, coś tak jak bluzki koszulowe, jutro podam skład materiału dokładnie, jeśli potrzeba:)
jessi74 pisze:jessi74 pisze:ruru pisze:a jaka jest cena 17?
17 za 12 zł, jak kupisz dwie rzeczy będzie taniej- za 10 złnr 28 to bawełna z domieszką, coś tak jak bluzki koszulowe, jutro podam skład materiału dokładnie, jeśli potrzeba:)
niestety nie podam dokładnie składu bo metka wyciętaale to na pewno bawełna, nie wiem jak opisać, coś jak bluzki koszulowe
jessi74 pisze:slapcio pisze:Czy moge prosić o wymiary dżinsów nr 25? Szer w pasie, w biodrach, szerokość w udkachi na dole nogawki , wysokośc stanu, dł nogawek od kroku...
oczywiście, późnym wieczorkiem tu wpiszę, teraz nie mam jak
kasiakom pisze:Jeśli Slapcio się nie zdecyduje poproszę te jeansy nr 25 i jeszcze chciałabym 2 czapki House z pozycji 16 - czarną i brązową.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości