LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2009 19:57 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Bazyliszkowa pisze:
zuzia96 pisze:Tylko nie wiem, czy Lilunia zniesie tyle godzin jazdy w obie strony, bo to jest 5-6 godzin w jedną stronę. I nie wiem jeszcze, jak to załatwić logistycznie, nie sprawdzałam jeszcze połączeń i boję się, że to za dużo naraz dla Lili :oops:

Nie wiem, na ile kompetentni są Twoi weci i czy jest sens wyruszać z Lili w taką długą podróż. Gdybyś jednak miała przyjechać do Warszawy 17.09, to myślę, że w sprawie "przechowania" Lili i wizyty u dra coś by się dało wymyślić 8) Oczywiście najlepiej, gdybyś Ty sama mogła być na tej wizycie i wszystko doktorowi opowiedzieć.

Wetka, która leczy Lilunię ma opinię najlepszej w Rzeszowie, zresztą jej lecznica też, chociaż nie jest tania. Ta wetka przeprowadza dużo skomplikowanych operacji (m.in.operowała Czako z naszego schroniska, na którego operację składało się forum, kotu groziło uśpienie, bo po dawnym wypadku nie mógł się zupełnie załatwiać, teraz Czako jest już szczęśliwie w swoim domku).
Boję się trochę takiej właśnie długiej podróży dla Lili, nie wiem, jak by ją zniosła, bo jednak jest to bardzo daleko.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto wrz 01, 2009 20:26 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

piękna kicia :1luvu:
znów nie bylo powiadomienia....

wieczonne caluski :1luvu: i pocieszenia dla Liluni :roll:

nie wklejają się też uśmieszki z "więcej"
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto wrz 01, 2009 20:28 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Zuzia, jeśli zdecydujesz się przyjechać, od razu napisz, będziemy myśleć, jak to dalej zorganizować. 8) :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro wrz 02, 2009 8:29 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Nadrobilam zaleglosci (brak powiadomien :twisted: ) u cudnej Lili :1luvu:
Mam nadzieje, ze wszystko ulozy sie bardzo, bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro wrz 02, 2009 13:08 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Pozdrawiamy serdecznie! :ok:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Śro wrz 02, 2009 13:53 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

hej, kochana Lileczko :D

:ok: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro wrz 02, 2009 16:26 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

zaglądamy i pozdrawiamy :1luvu:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Śro wrz 02, 2009 16:27 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Cały czas myślę nad wyjazdem Liluni do Warszawy. Ale chyba nie zdecyduję się ciągnąć jej tyle godzin najpierw w jedną, a potem w drugą stronę. Wydaje mi się, że nie powinnam jeszcze jej narażać na tak uciążliwą długą podróż. Lilunia dochodzi ładnie do zdrówka, ale jeszcze nie jest na tyle silna.
Z oczkiem narazie nic się nie dzieje, za kilka dni jadę z nią na kolejne odrobaczanie, to wetka sprawdzi oczko.
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro wrz 02, 2009 16:48 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Pozdrowienia dla ślicznej panienki :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro wrz 02, 2009 19:36 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

całuję mocno Lilunię na dobranoc :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro wrz 02, 2009 20:25 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Lilunia dziękuje za wszystkie całuski, pozdrowionka i za to, że Ciocie wciąż o niej pamiętają :kotek: i odwzajemnia się Ciociom miziankami :kotek:
Obrazek
Lilunia jest cudowna, niezwykle pogodna, bezproblemowa, niesamowita przytulanka, uwielbia spać z człowiekiem...Przyszły domek będzie miał aniołeczka nie koteczka Obrazek no może tylko będzie musiał zainwestować w krytą kuwetę, bo Lilunia uwielbia wykopki :lol: :lol:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Śro wrz 02, 2009 22:05 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Mizianki wieczorne dla słodkiej Koteńki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a ja już w pewnym sensie wiem co czuje Lili.... nasza Czarna kotka drapnęła mnie w piątek w oko i trafiłam na stół,miałam szytą spojówkę i oko zaklejone na 5 dni :( Co ta Lilcia musiała przeżyć jak przez tak długi czas była na początku bez pomocy :( Koszmarem jest widzenie tylko na jedno oko,już nie wspomne jak nie widzi się w ogóle...:(

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Czw wrz 03, 2009 6:25 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

poranne usciski dla Lileczki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
naprawdę na zdjęciach już widać, że Lileczka jest milusińską Koteńką :D , ciepłą i niezwykle wrażliwą :kotek:

kto chciałby pokochać takiego aniołka :?: :?: :?: :?:
domku kochany gdzie jesteś :?: :?: Lilunia czeka na Ciebie :!: :!: :!:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw wrz 03, 2009 8:19 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

donia777 pisze:Mizianki wieczorne dla słodkiej Koteńki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

a ja już w pewnym sensie wiem co czuje Lili.... nasza Czarna kotka drapnęła mnie w piątek w oko i trafiłam na stół,miałam szytą spojówkę i oko zaklejone na 5 dni :( Co ta Lilcia musiała przeżyć jak przez tak długi czas była na początku bez pomocy :( Koszmarem jest widzenie tylko na jedno oko,już nie wspomne jak nie widzi się w ogóle...:(

masakra :strach: :strach: zdrowia życzę!

a Lilunię całujemy!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw wrz 03, 2009 8:54 Re: LILI, skrzywdzona koteczka z urwaną łapką, walczymy o oczko!

Satoru pisze:
masakra :strach: :strach: zdrowia życzę!

a Lilunię całujemy!

dziękuję,na szczęście kicia nie trafiła w tęczówkę,więc nie będę miała problemów z widzeniem,szwy już zdjęte i teraz to już kwestia kilku dni i nie będzie śladu po tej "kociej przygodzie" :wink:

co słychać u Lilci dziś rano? :D
:kotek:

czy są już jakieś postaniowienia odnośnie wyjazdu Koteczki do dr Garncarza? :D

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

[poprzednia][następna]