SzP - Potrzebny cykloferon!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 02, 2009 11:50 Re: SzP - Koty i kocięta czekają na domy i wsparcie!

Coztego dorzuć, a ja zaraz się biorę za aktualizowanie postów zbiorczych na stronie piątej :) będziesz miała z czego uaktualnić stronę.
Potem jeszcze allegro...
Byłabym wdzięczna gdyby ktoś zgodnie z uaktualnionymi postami na stronie piątej, wrzucił ogłoszenia na szaroprzystaniowe konto na cafeanimal, bo ja pewnikiem wysiąde w połowie ogłoszeń allegro. Hasło i login podam na priwa ;)
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Śro wrz 02, 2009 12:07 Re: SzP - Koty i kocięta czekają na domy i wsparcie!

No to dorzucam razem z najnowszymi imionami, jeśli są jakieś zastrzeżenia odnośnie imion to proszę krzyczeć :lol:

Perkoz
Obrazek

Kraska
Obrazek

Biegus
Obrazek

Kawka
Obrazek

Bogatka
Obrazek

Wszystkie urodzone ok. 22 lipca. Płeć moim zdaniem zgodna z imionami ;)

Postaram się dzisiaj zaktualizować stronkę, na Cafe już mi pewnie braknie czasu... ;)
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Śro wrz 02, 2009 15:20 Re: SzP - Koty i kocięta czekają na domy i wsparcie!

Posty zbiorcze na stronie piątej zaktualizowane:

Koty dorosłe (cztery)

Kocięta (dwadzieścia cztery 8O )

Pani Oliwia zajęła się także leczeniem i szukaniem domu stałego dla kolejnego jednostronnego ślepaczka Karbonka:
Obrazek

A nam się trafił pod opiekę gołąb, któremu złamał skrzydło jakiś dzieciak. Móż TŻ zmiłował się i mając dość mojego ględzenia, zgodził się go zoperować. Dziś został poddany osteosyntezie i właśnie się wybudza. Gołąbek młody i jedyną szansą na przywrócenie mu sprawności był zabieg. Zobaczymy na ile nasze działania mu pomogły, po wyjęciu gwoździa, za około 2-3tygognie.
Obrazek

Formica

Post » Śro wrz 02, 2009 16:08 Re: SzP - Koty i kocięta czekają na domy i wsparcie!

Formica pisze:Móż TŻ zmiłował się i mając dość mojego ględzenia, zgodził się go zoperować.

On nie ma z Tobą lekko... ;)

Ja tylko chciałam uzupełnić, że Biegus też jest dymny, tak jak Kawka 8)
ObrazekObrazek

coztego

Post » Śro wrz 02, 2009 16:37 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Nie moja wina, że nie ma lekko. :twisted:
Widział, co brał :lol:

Biegus poprawiony.
Umówiona też jestem na zdjęcia kociaków z działek rano. Dziś opiekunowie byli z mamusią syjamką, nie zgadzają się jej wydać do adopcji, ale o warunku sterylizacji wiedzą i się do niego zastosują. Pięć maluchów szukać będzie domków.
Obrazek

Formica

Post » Śro wrz 02, 2009 18:48 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Zaktualizowałam też zdjęcia kociaków odkarmiony przez p.Krystynę, dziś były na sesji:

Bella
Obrazek
data urodzenia: ok 30.07.2009
maść: biała z szarym ogonkiem i plamką na główce
Więcej zdjęć
kontakt: formica@autograf.pl, 502 311 695

Jasna
Obrazek
maść: srebrna pręgowana
Więcej zdjęć

Bzik
Obrazek
maść: bury pręgowany
Więcej zdjęć
Obrazek

Formica

Post » Śro wrz 02, 2009 20:10 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Na Simbę są chętni. Ika jedzie sprawdzić domek. A w piątek trójca będzie szczepiona. :mrgreen:
Obrazek

Formica

Post » Śro wrz 02, 2009 20:20 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Mój tż też nie ma zemną lekko :twisted:
Musiał mnie zawieść do stajni,bo aj muszę karmić kocią bandę :mrgreen:
Jak byliśmy na miejscu dowiedział się że muszę naścielić boks koniowi,sprowadzić Ją ze zrebakiem co trochę zajmuje i zrobić opatrunek na głowę co mi trochę wszystko zajęło :ryk:
Gosiara

Post » Czw wrz 03, 2009 8:13 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Dorzuciłam Kaperka i Karbonka do wątku ślepaczków.
Założe też wątek na kociarni, bo tam chyba więcej osób zagląda w celach adopcyjnych :D
Obrazek

Formica

Post » Czw wrz 03, 2009 8:17 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

rany, te czarno-białe to normalnie atak klonów :lol: :lol:
ale wszystkie śliczne!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Czw wrz 03, 2009 8:40 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Formica pisze:Dorzuciłam Kaperka i Karbonka do wątku ślepaczków.
Założe też wątek na kociarni, bo tam chyba więcej osób zagląda w celach adopcyjnych :D

Dziękujemy za zgłoszenie kociaków do wątku ślepaczkowego.
Jak już chłopcy będą mieli swój osobisty wątek adopcyjny na kociarni, to podrzuć link na wątek ślepaczków.
Na razie trzymam kciuki, alessandra pewnie ogłosi kociaki na naszej-klasie, a poza tym kotki będą kandydatami do pomocy finansowej (fundusze dzielimy zwykle pod koniec miesiąca).
Za zdrówko i domki :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw wrz 03, 2009 11:40 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Satoru pisze:rany, te czarno-białe to normalnie atak klonów :lol: :lol:

No co Ty, przecież każde inne :lol:

Trzymajcie kciuki, dzisiaj wypuszczam ich matkę. Wydaje mi się, że jej nie złapię w tej piwnicy, bo po sterylce jest wciąż obrażona... Chyba będę musiała rozbroić okienko i pozwolić jej uciec :?
ObrazekObrazek

coztego

Post » Czw wrz 03, 2009 18:03 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Koty i kocięta na Allegro.

Kicia Bella znalazła domek. Simba jest zarezerwowany.
Byłam na działkach obfocić kocie towarzystwo po syjamce jutro wrzucę fotki.
Obrazek

Formica

Post » Czw wrz 03, 2009 19:35 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

Rozbroiłam okienko, mamuśka zniknęła, nawet się nie pożegnała :roll:
ObrazekObrazek

coztego

Post » Czw wrz 03, 2009 19:44 Re: SzP - Koty i kocięta czekają! Kolejne Dwa jednookie maluszki

A ja się martwię bo banda 5ciu tak zdziczała na tej wolności stajennej,że jak mnie widzą nawet do jedzenia nie podejdą :( W ogóle nie ma wszystkich szukałam ciciałam cicho ani jednego ogonka...Myślę że przeniosły się do starego spichlerza nad stawem...
Wszystkie koty,które przywieziono mi do stajni kiedyś tam się przeniosły,bo tam nie ma psów...
Gosiara

[poprzednia][następna]