Guzik w DS, Szpilka też-jej DS prosi o wsparcie moralne :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2009 14:17 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - czekają. Tymczasem przesiedlenie...

no to małe gluty chore :evil: juz w piatek błagaliśmy magdęradek, żeby wzięła dla nas leki i podrzuciła do szwagierki, ledwo Dorota w drzwiach rancza stanęła, lekarstwa jej z rąk wyrwaliśmy i już śmy Szpilkę leczyli :roll: oba gnojki na Immodulenie, Atecortin Szpilce dajemy, bo to chore oczko w ciągu kilku godzin znów się zrobiło paskudne, ponadto dostaliśmy Convenię w karczycho. Już jest super-hiper, ale TŻ był dziś z dzieciakami u Ani Zmienniczki i dupa - żadnych szczepień i sterylizacji nie będzie, bo się towarzystwo ma leczyć. Czy ja coś mówiłam przed wyjazdem o siwieniu? już nie dużo mi zostało :roll:

za to na wsi małe wyhasane do wypęku :D fajnie się trzymają domu, ledwie parę metrów od drzwi odłażą tylko, a jak się zawoła, to zaraz lecą :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 01, 2009 14:30 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Dzieciaki kochane, nie chorowac prosze :twisted:

Teraz wybiegam do domu, ale z zacisnietym kciukiem :wink: Baaaaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 01, 2009 20:33 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

to pewnikiem moja Asterka zaraziła kociarstwo :( ech..... przykro mi, Inga.
Ale mam nadzieję, że zaraz wydobrzeją!!! Co za gupie wirusy :evil: :cry:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto wrz 01, 2009 22:31 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Dzisiaj wróciłam i doczytuję, oj to się zmartwiłam że gówniarstwo chore :( , Inga jak będziesz miała chwilkę juro albo w czwartek weszła bym odwiedzić Guziczka i resztę Towarzystwa :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto wrz 01, 2009 22:47 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

ojej zdrowiejcie szybciutko
żabeczki
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro wrz 02, 2009 7:20 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Czy juz lepiej z kocim zdrowkiem?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Śro wrz 02, 2009 8:12 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

forum mnie się znikło :twisted: a taki ładny post wysmażyłam... no to tylko krótko powiem, żebyś gupot, Magdoradek, nie gadała, nawet jak Asterka zasiała wirusa, to małe leczone są, wariują i jedzą, więc wszystko ok będzie. Tylko spanikowałam, jak zobaczyłam w piątek to oczko Szpilki i tyle. Gdybyśmy nie byli na ranczu, to nie byłoby żadnego problemu.
Gosiaa, zapraszamy w chwili dowolnej :)

Georg-inia

Post » Śro wrz 02, 2009 8:35 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

W sumie to dobrze, że nie wykryłaś innych niepokojących rzeczy u maluchów.

Mocne kciuki za zdrówko smarków.

A jak Guzik? Jest szansa, że znajdzie się dla Niego dobry domek? Czy raczej każdy po za Waszym będzie mieć odrobinę zbyt wiele wad ? :D

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Śro wrz 02, 2009 10:17 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Malati pisze:W sumie to dobrze, że nie wykryłaś innych niepokojących rzeczy u maluchów.

no strasnie smiesne, boki zrywać :roll: :wink:

Guzik został wczoraj wymiziany, wygrdulony i wymęczony na maksa, bo jeszcze wczoraj do TŻ-ta ostatni goście przyszli, a że to dzieci szwagierki ze swoimi "połówkami" to wiadomo było, że kotom żyć nie dadzą ;)
Gnojki coraz bardziej się przyzwyczajają do siebie, ja nie wiem, co to będzie, jak któreś dom znajdzie :( trzymać do oporu, żeby razem wyadoptować... no nie wiem, pomyślę jeszcze...

Georg-inia

Post » Śro wrz 02, 2009 11:09 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Inga, jeśli Wam pasuje to weszła bym dzisiaj, 16:45 pasuje i czy w ogóle dzisiaj pasuje? Tylko mów szczerze :evil: :wink:

gosiaa

Post » Śro wrz 02, 2009 11:16 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

gosiaa pisze:Inga, jeśli Wam pasuje to weszła bym dzisiaj, 16:45 pasuje i czy w ogóle dzisiaj pasuje? Tylko mów szczerze :evil: :wink:

muszę po pracy do Ani wleźć na moment, ale myślę, że dam radę na 16:45-17.00 dotrzeć do chałupy. Tylko bałagan u mnie okropny, nie zdążyłam wczoraj sprzątnąć :oops:
Zobaczysz, jaki Guziol wielki już jest :)

Georg-inia

Post » Śro wrz 02, 2009 13:17 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

No maluchy co jest :?: Co to za chorowanie :!: Tu miało być jakieś odjajczanie i pewnie kociaste sie zbuntowały :wink:. Zdrowieć szybko :!: Ale to już :!: :!: :!:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Śro wrz 02, 2009 21:05 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Byłam dzisiaj u Ingi, nie ukrywam że przede wszystkim odwiedzić Guziczka :oops: ale przy okazji pozostałe Futrzaczki.
Guziczek wyrósł i wypiękniał pod wspaniała opieką Ingi i Wieśka :1luvu: podobno miziaczek - przytulaczek, ale za bardzo nie miał czasu na przytulanki, a to ganiał ze Szpilką, a to musiał posprzatać kocie toalety, a to pilnował misek, bo to czas na kolację, a Duża zamiast miski napełniać siedzi i gada :evil: W końcu nie wytrzymał i przyszedł dopominać się o kolację, ależ się przymilał do Ingi, ocierał, przytulał, gadał, w końcu postanowił odgryźć jej brylancik z pierścionka, żeby się Duża w końcu domyśliła że to straszny głód :evil: Poskutkowało :)

Szpileczka nadal filigranowa, długa i chudziutka, niejedna mogła by jej pozazdrościć figury, Klemcio jak to Klemcio, Puchatek przytulaczek, Georg przyszedł nawet poocierać się o nogę 8O ale na tym poprzestaliśmy, nie dałam się sprowokować, najpierw głaszcz mnie a potem łups łapą, tym razem się nie skusiłam na głaskanie Georga :)

gosiaa

Post » Czw wrz 03, 2009 8:24 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

:ryk: ale relacja

Gosiaa, chyba trafiłaś po prostu na nieodpowiednią porę na mizianie Guzikowe. Chłopak szalał jeszcze do 20.30, a potem przyszedł, przytulił się i oglądaliśmy razem Dr House'a.
Za to Georg, jak tylko TŻ stanął w drzwiach, pobiegł się poskarżyć, że on był grzeczny i chciał być pogłaskany, ale Ciocia nie chciała głaskać, wobec tego on już nic nie rozumie. Nagadał się jak wściekły, a potem przywalił TŻ-towi baranka z taką siłą, że trzeba było zamrożone mięso do TŻ-towego nosa przykładać :roll:

A Ciocię to chyba wpuszczać przestaniemy :twisted: ;) ja rozumiem kurzy cycek w prezencie, ale Ciotka co przychodzi, to kasę nam wciska :oops: a przecież Guzik ma co jeść, na leczenie nie trzeba i w ogóle, obrazimy się, o!

Georg-inia

Post » Czw wrz 03, 2009 8:44 Re: 5m-cy Szpilka i Guzik - smarkatki niedobre...

Gosiu, zazdraszczam wizytki :wink:
Przesylam miliony buziakow dla Zwierzaków i Duzych :))))
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]