dorotak97 pisze:Marlenuś91 fajnie by było abyś wzięła te maluchy.
Kierownictwo niech wypowie się na ten temat
Kierownictwo już wcześniej napisało czułe pw do Marlenuś w tej drażliwej sprawie. I czekało na pozytywne rozpatrzenie podania...
Mam nadzieję, że uda się złapać mamę, bo dzieciaki pewnie dość łatwo...
Tak, radości życia codziennego
Marzena68- czy te małe to to co widać na pierwszym planie zdjęcia stada? jakieś takie dużawe...bardzo toto dzikie?Ile tego jest?
Bo do pakietów o których ostatnio pisałam Basica dziś dorzuciła 2 sztuczki. 2 kicie ok. 4ro tygodniowe, bo sprytna pani karmicielka wprawdzie mamę wysterylizowała, ale nie zorientowała sie, że są jakieś kociaki

Dziś je złapała, do jutra potrzyma a potem... wypuści. Klasa.
Na szczęście Vil46 się zlitowała (nie miała szczęścia, akurat zadzwoniła ws Corniszki, którą hoduje aktualnie jej mama tymczasowo. No i... nie mogła się oprzeć pokusie posiadania dwóch kocich niemowlaków na tymczasie
Dziś od 11 do 18 śmigałyśmy z p.Anią po skarbonkach. (Z międzylądowaniem u Jani na odrobaczenie Janinków)
I przez przypadek byłyśmy świadkami rozmowy adopcyjnej ws kotów w KAKADu.
Zdziwiłam się, bo było profesjonalnie i koniecznie umowa i wogóle (choć babka jeszcze nie wiedziała, czego chcemy i że słuchamy mało nam uszy się nie przegrzeją)
Gość fajny, nie do końca zdecydowany no to z nim porozmawiałam już przy klatce bez pani ze sklepu, podpisałam umowę (skoro już byłam

) i kić pojechał.
Kochana
Szałwia wymarzyła sobie pakiet "6". wiadomo - lepiej mieć więcej niż mniej

W związku z tym p.Danusia odetchnęła i zaczęła planować łowy z Kassja na sobotę.
Kassja również wynalazła ciężarną szylkretę na Jurowieckiej i jutro się tam wybierają z p.Bogusią.
U p.Ani natomiast zamieszkała - wczoraj kicia ze schroniska (znowu!!!) z przetrąconą łapką. Tulak miziak niesamowity. Ale ma z łapka coś takiego jak Gibcio - zadawnione wywichnięcie ze stawu, podpiera się nadgarstkiem. Dobrze chociaż, że nie ma rany...
Kicia taka:

;
no i będziemy mieć kolejne cudo - tez u p.Ani. Biała angora. Koteczka. Prze-pięk-na