Już w nocy dałam Niuni mleczka dla kotków, bo jedzenia niestety nie. Byłam twarda. Na śniadanie zjadła i teraz w ciągu dnia też jej daję jak tylko idzie do kuchni. Zauważyłam, że lubi wylizywać sosik, więc teraz jej dolewam troszkę wody do tej dziamdzialuchy. W sumie już bardzo dobrze się czuje i wszystko wróciło do normy z jej zachowaniem. Mizia się , przychodzi do mnie na łóżko, bawi się, i teraz właśnie idzie do kuchni i patrzy na mnie. To ja idę za nią.
Super wieści na pewno Niusia odczuje też wielką ulgę, bo pewnie te ząbki też bolały, a teraz pysio się szybciutko zagoi i Dziewczynka będzie szcześliwa
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Dzień dobry kociaki! Jak się dzisiaj macie?
Buziaczki
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
U Niuni już wszystko dobrze, ale Franuś od paru dni robi koopala na rzadko.
Zastanawiam się po czym?
Czy po Bozicie?
Czy po zastrzykach jakie dostał w poniedziałek?
Czy może coś mu jest?
Aniu, możliwe że to po jedzonku.
Ptyś nadal robi czasem rzadkie kupalki po tych puszkach Animondy z ostatniej paczki.
Zdrówka dla kociaków
Ostatnio edytowano Czw sie 27, 2009 20:56 przez Erin, łącznie edytowano 1 raz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
ja też się cieszę, że u Niuni ok.u mnie nad ranem zamieszanie było, Pimpon zdenerwował Chrumcia...i ten wymiotowac zaczął, faktycznie jak nie urok to.....trzymam kciuki za kociaste.
Chciałam rano już napisać, ale o 7 jeszcze się nie dało
No,wreszcie będzie można pisać, a tak to co? Minęła rocznica odejścia Kotka Felka, dokładnie 29 sierpnia o 22 i nie można było napisać, a to już 7 lat....
Mamusia na pewno potem opisze akcje z Molisią. Swoją drogą, strasznie zadziorna się stała i na koty się rzuca, szczególnie na Buńcię, jak ta śpi na dywanie