Jak z kociaka zrobić miziaka - Gucio w DS, Kay rezydentem:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2009 22:27

Kay coraz odważniejszy. Dzisiaj pokazał na co go stać. Wyszłam ze śmieciami, a kiedy wróciłam i weszłam do pokoju, zastałam miły widok, Kay siedział na biurku :D a przecież mógł uciec kiedy przekręcałam klucz w zamku - zawsze to robił. Był zdziwiony, pewnie chciał powiedzieć: "A Ty nie wyszłaś...? przecież miałaś sobie pójść" dotknełam go, syczał na mnie ale o żadnym gryzieniu czy drapaniu nie było mowy, on po prostu tak się broni przed dotykiem, że woli syknąć żeby poczuć się bezpiecznie. Jak przestałam go głaskać to zwiał na fotel, ale i tak jestem z siebie dumna, że udało mi się go dotknąć 8) na fotelu oczywiście są syki (czasami, to chyba zależy od humoru - na filmiku na mnie nie syczał :wink: ) ale potem jest spokój. Dzisiaj np. kiedy głaskałam go pod bródką, to wystawiał łepek jakby chciał powiedzieć: "O, tu mnie drap, ooo... tak mi dobrze" nabrał odwagi na zabawę piórkiem :D

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sie 27, 2009 22:49

On pewnie co jakiś czas będzie miał te swoje ahyohy.
Ale filmiki cuda,majstersztyki,a kociaki normalnie pięknoty Czarodziejko :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

taki mały ot,Kama zapodaj mi tytuły tych kawałków co w filmiki wrzuciłaś,bo mi sie strrrasznie podobają
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 27, 2009 22:52

kociczka39 pisze:taki mały ot,Kama zapodaj mi tytuły tych kawałków co w filmiki wrzuciłaś,bo mi sie strrrasznie podobają

To Phil Collins :) podobają mi się jego piosenki...

:arrow: Least You Can Do
:arrow: You'll be in my heart

Cameo

Post » Czw sie 27, 2009 22:59

Cameo pisze:
kociczka39 pisze:taki mały ot,Kama zapodaj mi tytuły tych kawałków co w filmiki wrzuciłaś,bo mi sie strrrasznie podobają

To Phil Collins :) podobają mi się jego piosenki...

:arrow: Least You Can Do
:arrow: You'll be in my heart

Po głosie właśnie skojarzyłam tylko tytuły.Dzienki,dzienki,niech Ci bozia w zdrówku wynagrodzi,już mi się ściągają ,hihi.Jeszcze jedna wolna mi się jego podoba,zara se tytuł przypomnę.Teledysk jest w jakimś barze.

:arrow: One more night
Obrazek

Myszolandia

Post » Czw sie 27, 2009 23:20

Właśnie jej słucham - jest cudowna :love: chyba wrzucę ją do następnego filmu :love:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Forum nie będzie do 31 :( i gdzie ja będę pisać o chłopcach...? :twisted:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Cameo

Post » Czw sie 27, 2009 23:28

Cameo pisze:Właśnie jej słucham - jest cudowna :love: chyba wrzucę ją do następnego filmu :love:

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

Forum nie będzie do 31 :( i gdzie ja będę pisać o chłopcach...? :twisted:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Piękna jest nie?Ja to jak kiedyś jej zaczęłam słuchać to nie wiem czemu ale same łzy mi do oczu właziły,teraz już nie.Nie mogę się doczekać filmiku z tą pisenką
Ale Rafik napisał,że może się uda wcześniej włączyć.Pewnie się będzie starał,żeby w miare jego możliwości szybko się tym zająć
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto wrz 01, 2009 8:45 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

Witanko po przerwie :lol: :lol: :lol:

Cameo

Post » Wto wrz 01, 2009 9:19 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

Cameo pisze:Witanko po przerwie :lol: :lol: :lol:

Witamy, witamy i na fotki oraz wiesci czekamy :D :D :D Usciski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 01, 2009 9:35 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

Witamy się z dwoma miziakami słodkimi :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto wrz 01, 2009 10:05 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

Zgodnie z obietnicą daną na "technicznym" :wink: wstawiam kilka fotek moich chłopców :D ale najpierw napiszę co się u nas działo (przez te cztery dni odwyku :mrgreen: )

Gucio zrobił się miziasty, co prawda daleko mu do Alusi, ale głaskanie to on wręcz uwielbia :D wczoraj (przed fochem) strzelił mi baranka, a jeszcze wcześniej otarł się o moje nogi w kuchni. Można go głaskać wszędzie, na podłodze, pod stołem, w budce, pod biurkiem... mało tego, trzeba uważać żeby na niego nie nadepnąć bo plącze się pod nogami :ryk:

U Kaya bez zmian :( z tym że ostatnio udało mi się go dotknąć kiedy siedział za fotelem. Dalej syczy a ostatnio to nawet oberwałam :ryk: ale to moja wina, bom zagapiona, wsadziłam rękę pod szczeble fotela a sama gapiłam się w telewizor, więc Kay zdziwiony (a gdzie to babsko?) pacnął rękę łapą (najpierw bez pazurków, a potem z pazurkami) :) kiedy mnie widzi to jest spokojny, nie atakuje, więc możliwe że się po prostu przestraszył :) ogólnie od dzisiaj zaczynamy go ogłaszać :)

Cameo

Post » Wto wrz 01, 2009 10:14 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

Wczoraj z nudóff, rozłożyłam sprzęcior (czyt. lampy) i dawaj :) na pierwszy ogień poszedł Gutek :) A potem Kay (Kayową i ostatnią Guciową fotkę można powiększyć) :)

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto wrz 01, 2009 10:16 przez Cameo, łącznie edytowano 1 raz

Cameo

Post » Wto wrz 01, 2009 10:16 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

No żesz powiem tak: cud, miód, orzeszek, malina :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 01, 2009 10:23 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

Obrazek Obrazek Obrazek

Cameo

Post » Wto wrz 01, 2009 13:20 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

SŁODZIACZEK
Obrazek

lara1974-34

Od: Czw maja 14, 2009 20:41

Post » Wto wrz 01, 2009 13:22 Re: Jak z kociaka... bajka o Guciu i Kayu. Szukamy DS/filmy s.40

a ta czarna plamka na nosku wskazuje niedomyślnym gdzie kotka należy całować :)

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

[poprzednia][następna]