K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 01, 2009 9:29 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

miszelina pisze:A czy czarnuszki z Kocimskiej mają jakieś ogłoszenia? One są miziaki. Zdjęcia chyba robione były na spotkaniu.

zrobię czarnuszkom jakieś fotki i dziś uporządkuję materiały do następujących ogłoszeń:
- Luiza (u Milu, karmiąca trikolorka, do oddania za ok. 3 tyg.?)
- Lulu (córunia Luizy, do oddania za ok. 2 tyg.?)
- dwa czarnuszki z kocimskiej: Franek i Sinatra (na razie u mnie w leczeniu)
- Fredzia (buraska z wielopola, sama nie wiem, czy ją ogłaszać, ona jeszcze taka bojaźliwa, jakie macie opinie o jej charakterze? w ubiegłym tygodniu, kiedy byłam na wielopolu, siedziała sobie zaszyta w budce.. czy nadal tak się boi i z niej nie wychodz)?
- Porto
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Wto wrz 01, 2009 9:41 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Frankowi i Sinatrze własnoręcznie wyskrobię forum bo to przecudowne kociaki są. Ja myślałam, że to panny :roll:
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto wrz 01, 2009 9:47 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Akima pisze:Frankowi i Sinatrze własnoręcznie wyskrobię forum bo to przecudowne kociaki są. Ja myślałam, że to panny :roll:

Franek do chopak, a Sinatra dziewczynka.. dziewczynka jest mniejsza i ma białą krawatkę.. siedzą sobie na razie u mnie w garderobie, bo gubała powiedział, że przez dwa dni jako taka izolatka.. jak wchodze do garderoby to wiszą gdzieś sobie u góry jak nietoperze.. latają po ciuchach i pólkach.. oby nie zostawily tam niespodzianek :)
Obrazek

edit_f

Post » Wto wrz 01, 2009 9:58 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

1 bazarek. Jeszcze 3 zostały do zrobienia. Kupować kupować bo nasze koty nie moga być głodne!

viewtopic.php?f=20&t=99276
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 01, 2009 10:08 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

2 bazarek. Szykować portfele :-)

viewtopic.php?f=20&t=99277
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 01, 2009 10:25 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

3 bazarek. Tym razem drukarka i kamerka

viewtopic.php?f=20&t=99282
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 01, 2009 10:34 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

4 bazarek z książkami
viewtopic.php?f=20&t=99285
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 01, 2009 10:53 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

5 bazarek z ciuszkami. To już komplet!
viewtopic.php?f=20&t=99288
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 01, 2009 11:22 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

edit_f pisze:
miszelina pisze:A czy czarnuszki z Kocimskiej mają jakieś ogłoszenia? One są miziaki. Zdjęcia chyba robione były na spotkaniu.

zrobię czarnuszkom jakieś fotki i dziś uporządkuję materiały do następujących ogłoszeń:
- Fredzia (buraska z wielopola, sama nie wiem, czy ją ogłaszać, ona jeszcze taka bojaźliwa, jakie macie opinie o jej charakterze? w ubiegłym tygodniu, kiedy byłam na wielopolu, siedziała sobie zaszyta w budce.. czy nadal tak się boi i z niej nie wychodz)?
- Porto

czarnskzi maja zdjecia andrzej je obrobi dzisiaj i wyslemy:)
malym czarnuszkiem jest zainteresowana znajoma ale narazie nie zapeszam...
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto wrz 01, 2009 11:24 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

lutra pisze:Napiszę, ale bez nagonki, i niczego w ogóle:
na allegro są tylko koty, które wystawia Gracja, nie ma w zasadzie całego wielopola.
Karola, czy wystawisz? Jeśli nie masz czasu, to daj znać, Queen_ink może Cię zastąpić dopóki nie będziesz czasowa.
I proszę nie pisać, że nagonka, że coś, ja tylko stwierdzam fakt.
EDIT; właśnie się pojawiły. Merci, Queen_ink.

Amelia :)
Nigdy nie uważałam Twoich PYTAŃ za nagonki :) Powtarzam pytań:) Nagonka to nagonka. Wiem że moje aukcje się skończyły, dziś wieczór zamierzam je odnawiać i zrobię to na pewno. Poza tym, oczywiście jestem maksymalnie wyłączona, o czym Tweety już wie.
W kwestii transportu i ogłoszeń nadal pozostaję do dyspozycji, w miarę moich możliwości :kotek:

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto wrz 01, 2009 11:33 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

edit_f pisze:
Akima pisze:Frankowi i Sinatrze własnoręcznie wyskrobię forum bo to przecudowne kociaki są. Ja myślałam, że to panny :roll:

Franek do chopak, a Sinatra dziewczynka.. dziewczynka jest mniejsza i ma białą krawatkę.. siedzą sobie na razie u mnie w garderobie, bo gubała powiedział, że przez dwa dni jako taka izolatka.. jak wchodze do garderoby to wiszą gdzieś sobie u góry jak nietoperze.. latają po ciuchach i pólkach.. oby nie zostawily tam niespodzianek :)

Franek jest zdrowy? jak teraz wygladaja rokowania? bo mam nim zainteresowana osobe
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto wrz 01, 2009 11:37 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Karola, tylko pamiętaj aby zrobić uaktualnienie wg pierwszego postu, niektóre koty są poszczepione, niektórym zmieniła się treść ogłoszenia. Po pracy uaktualnię pierwszą stronę w miarę możliwości. Niestety, w domu padł mi router i dopiero chyba jutro będę mieć sieć więc mogę tylko bazować na tym co mam w pracy

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto wrz 01, 2009 11:47 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Patka_ pisze:
edit_f pisze:

- Porto

czarnskzi maja zdjecia andrzej je obrobi dzisiaj i wyslemy:)
malym czarnuszkiem jest zainteresowana znajoma ale narazie nie zapeszam...

Najlepsiejszy domek dla kocich czarnych asystentów. One są cudowne :-)
co i los zwierząt; (...)
i oddech życia ten sam.

Akima

Post » Wto wrz 01, 2009 11:50 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Wiem Agnieszko,pamiętam o tym!

Kurczę, pierwszy w życiu mail w sprawie Kolika....No nie wiem, on chyba jednak zmieni status na rezydenta.....

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Wto wrz 01, 2009 11:51 Re: K-ów, na czas przerwy miau info na forum AFN-u

Patka_ pisze:
edit_f pisze:

Franek jest zdrowy? jak teraz wygladaja rokowania? bo mam nim zainteresowana osobe

właściwie to choruje tylko czarna kotka Sinatra, a Frankowi nic nie jest.. Sinatra będzie leczona na razie tydzień (tableteczki, jeszcze nie wiem jak chętnie będzie je wcinała :) ), a później kontrola.. w sobotę mam spotkanie z panią zainteresowaną Sinatrą.. fajnie byłoby, jakby jakoś w tym samym czasie do domków poszły.. bo tęksnią za sobą okrutnie..
Obrazek

edit_f

[poprzednia][następna]