Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
no i mlyka dlo Trownika nie bydzie![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
trawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
Lemoniada pisze:Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
Była na tyle nieskrępowana moją obecnością, że walnęła soczystego placka tam gdzie stała i to idealnie na moich oczach
Kociama pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
bydzie z kartónu![]()
cholera mónitor mi mrygo i mrygo na fioletowo
Trawko, widzę, że jesteś bardzo domyślną kobietkątrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Podeślijtrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ależ trawko, ja jestem grzecznym dziewczęciemtrawa11 pisze:Kociama pisze:no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
i nigdy sie nie dowiesz![]()
Materacem trza było byc![]()
![]()
![]()
się tak nie chwal![]()
Podeslę Ci kogos
I żeby miał długie włosy
żebys go mogła za nie wytargać![]()
Lemoniada pisze:Trawko, widzę, że jesteś bardzo domyślną kobietkątrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Podeślijtrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ależ trawko, ja jestem grzecznym dziewczęciemtrawa11 pisze:Kociama pisze:no to ja już nie wiem co sie na tym pięterku wyrabiało
i nigdy sie nie dowiesz![]()
Materacem trza było byc![]()
![]()
![]()
się tak nie chwal![]()
Podeslę Ci kogos
I żeby miał długie włosy
żebys go mogła za nie wytargać![]()
Kociama pisze:myrgo coraz mocniej![]()
a mozna zamiast monitora podłaczyc telewizor?![]()
To by gańba dopiero byłatrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
Była na tyle nieskrępowana moją obecnością, że walnęła soczystego placka tam gdzie stała i to idealnie na moich oczach
trza było w nie wleżć![]()
szcześcia byś wielkiego dostapila![]()
![]()
![]()
Lemoniada pisze:To by gańba dopiero byłatrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
![]()
![]()
Narobiłabym Kociamie wstydu na całą wieś
trawa11 pisze:Lemoniada pisze:To by gańba dopiero byłatrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
![]()
![]()
etam![]()
tylko by Ci zazdrościli![]()
![]()
Myślisz, że krowi placek, jako ten kwiat paproci, ukazuje się tylko nielicznym wybrańcom losu?trawa11 pisze:etam![]()
![]()
Kociama pisze:trawa11 pisze:Lemoniada pisze:To by gańba dopiero byłatrawa11 pisze:Lemoniada pisze:Ale ja jej nic nie zrobiłam, tej krowietrawa11 pisze:Kociama pisze:A wogóle to zakaz spacerów samotnie po wsi bo krowy zaczepiasz
![]()
![]()
![]()
etam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
już widze te sliczne balerinki ufultane w krowim gównie