A ta z Sosnowca to co?
Podbudowała swoje ego tym gadaniem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja bym natrzaskała chętnie, ale tej jędzyBlond Tornado pisze:Iwa, zabraniam Ci tak o sobie myśleć! Jakby Lemoniada była, toby Ci ode mnie natrzaskała po dupsku normalnie.
Możesz podać nicka tej dziewczyny? Będę wiedziała, kogo omijać![]()
Jak można tak postawić sytuację? Nieludzkie to jakoś
Kociama pisze:
Wczoraj telefon od Kociary z Sosnowca
albo zabieram od niej Kicię albo znajduję expresowo domek
bo Kicia chora na białaczke
albo Ona ją uspi a ja mam sobie z tym zrobić co chcę
trawa11 pisze:Jak się czujesz kociamko![]()
![]()
Bungo pisze:Iwonko - najwyższy czas, żeby takie panienki - z Sosnowca czy skąd inąd- przestały być anonimowe. Walnij po nicku, albo przynajmniej na priv do przyjaciół powysyłaj, żebyśmy wiedziały, kogo unikać.
Jeśli uśpi Kicię, to będzie na jej, nie Twoim sumieniu. Nie jesteś odpowiedzialna za wszystkie koty na świecie, a nawet za koty w Sosnowcu.
A co do spiącego Filipka to się nie przejmuj - Bungo też śpi, marudzi i mało je, więc powinnam na cito lecieć do weta - a nie lecę![]()
I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.
Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.
Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
Kociama pisze:Lemoniada pisze:Czeskie piwko, na ten przykład. Jak się okazało koi nerwy, uśmierza niepokój, ba, nawet wywołuje napady wisielczego humoruChat pisze:I walnij dziś coś na sen, bo Cię nerwy niepotrzebnie zeżrą.![]()
a kiedy Ty takie piwko piłaś?![]()
chyba po kryjomu co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 65 gości