Adres mailowy podesłałam.
Kasę też dam. Będę później to wstawię foty i więcej napiszę...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ruach pisze:Ryśka, kocham Cię..........
a p. Ela na imię ( i na płećo coś chodzi z dziewczynką ) łzę spuściła..............
estre pisze:Acha, Ruach, Rysia ma najprawdopodobniej wrzód na oczku i może jakaś konsultacja okulistyczna tam u Was? Nie wiem czy się trzeba zapisać na jakiś termin czy jak, ale wolę uprzedzić.
kinga w. pisze:Nie lubię persów. Nie lubię!Brzydkie są! Ona jest paskudna!!
I tej wersji będę się trzymać resztką instynktu samozachowawczego.
estre pisze:kinga w. pisze:Nie lubię persów. Nie lubię!Brzydkie są! Ona jest paskudna!!
Phi![]()
Się zastanówDo końca przyszłego tygodnia masz czas
kinga w. pisze:estre pisze:kinga w. pisze:Nie lubię persów. Nie lubię!Brzydkie są! Ona jest paskudna!!
Phi![]()
Się zastanówDo końca przyszłego tygodnia masz czas
Trafiłaś bezbłędnie.Nie mam co się zastanawiać - mam coś ponad 3mkw. na kota, ludzi nie liczę w ogóle. Kolejny kot zakrawałby kolekcjonerstwem a la Wioletta W. prewencyjnie więc tłumaczę sobie że tak naprawdę to stary, paskudny i goopi kot, pewnie jeszcze złośliwy, a tak słodko wtula się w ten parapet perfidnie dla zmyłki - żeby ludzie myśleli że taka miła jest. O!
Ruach pisze:estre pisze:Acha, Ruach, Rysia ma najprawdopodobniej wrzód na oczku i może jakaś konsultacja okulistyczna tam u Was? Nie wiem czy się trzeba zapisać na jakiś termin czy jak, ale wolę uprzedzić.
dr Garncarz.........
ok, jutro się dowiem
estre pisze:Ruach pisze:estre pisze:Acha, Ruach, Rysia ma najprawdopodobniej wrzód na oczku i może jakaś konsultacja okulistyczna tam u Was? Nie wiem czy się trzeba zapisać na jakiś termin czy jak, ale wolę uprzedzić.
dr Garncarz.........
ok, jutro się dowiem
Twoja koleżanka jest DT czy DS? Tak pytam na wszelki wypadek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 247 gości