Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2009 11:04

Na jakie stare lata Młody Organizmie :evil:

Tylko spróbuj odpuścić, to jak Ci przywalę z Wybrzeż suszonym turbotem to w powietrzu z głodu zdechniesz :twisted:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sie 27, 2009 11:05

Brawo! Gratuluje marzen i odwagi, na pewno sie uda! :D
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw sie 27, 2009 11:06

jerzykowka pisze:
Georg-inia pisze:dzięki za wsparcie, dziewczyny :oops:
AgaPap, Jerzykówka... ale Wy podyplomówki, a ja głąb jestem, po liceum tylko jestem :oops:
[size=18]Pisiokotku, ja wiem, że to utrudnienie w schronisku, ale mam nadzieję, że dzięki tej szkole będę mogła pomóc więcej, bo to technikum weterynaryjne jest
:oops: [/size]

Inga :dance: :balony: :dance2: CUDOWNIE :!: C U D O W N I E...

I nie wypisuj tu bzdetow, ze po studiach to jacys madrale, a bez nie. Co ma piernik do wiatraka :twisted: Chyba mnie zmusisz do obsypania komplementami, wielu wyznan i w ogole :wink: Sama wiesz czym to grozi, zwlaszcza gdy sie rozkrece:strach:

Podpisuję się pod wszystkim. Gratulacje.
Marzenia są właśnie po to, żeby je realizować :)

Ja i kumpela wczoraj postanowiłyśmy razem za jakiś czas (tu i ówdzie trzeba sprawy uporządkować) założyć rodzinny dom dziecka, nie wiem czy coś z tego wyjdzie, ale mamy o czym myśleć ...
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw sie 27, 2009 11:23

AYO pisze:Tylko spróbuj odpuścić, to jak Ci przywalę z Wybrzeż suszonym turbotem to w powietrzu z głodu zdechniesz :twisted:

no to faktycznie motywujące jest :lol:

dzwoniłam przed chwilą do tej szkoły. Jestem w grupie A i zaczynam 5-go września o 8.30 :strach:
czy tam będzie jakieś oficjalne otwarcie? mam się ubrać jak człowiek, czy mogę w jeansach? mam mieć po jednym zeszyciku do każdego przedmiotu? juniorków nie biorę, mowy nie ma ;)

jesssssu, boję się :strach: :oops:

Myszeńk@, to jest dopiero odwaga 8O w życiu bym się nie odważyła. Trzymam kciuki za realizację :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sie 27, 2009 11:31

Co bedziesz 150 zeszycikow targala, kup se klaser! :lol:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw sie 27, 2009 11:38

Jeden segregatotek z wymiennymi wkładami na każdy przedmiot w innym kolorze i z przekładkami jak w sorowidzu adresowym- jest teraz tych gadżetów tyle, że aż sama radość mieć zapotrzebowanie :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Czw sie 27, 2009 11:39

Chat pisze:Co bedziesz 150 zeszycikow targala, kup se klaser! :lol:

na znaczki? :twisted: ;)

na razie mam tylko 5 przedmiotów, dopiero na kolejnych semestrach (o ile wytrwam :roll: ) dojdą jeszcze dwa, do szkoły mam rzut beretem, nawet auta nie opłaca mi się odpalać, więc mogę targać te kilka sztuk, tylko nie chcę się wygłupić, w końcu to szkoła dla dorosłych :oops:

Georg-inia

Post » Czw sie 27, 2009 11:47

Inga - szacun :)
Podziwiam :) I życzę powodzenia i wytrwałości :ok:
A czego będziesz się w tym roku uczyć?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw sie 27, 2009 11:56

mokkunia pisze:A czego będziesz się w tym roku uczyć?

Anatomia i fizjologia
Choroby
Diagnostyka chorób
Chów zwierząt gospodarskich i towarzyszących
Higiena produktów spoż. pochodzenia zwierzęcego

potem jeszcze jest
Rozród
Usługi wet

ale to wszystko to jest pikuś. Dziewczyny, ja mam mieć praktyki m.in. w rzeźni!!! :crying: CoolCaty mnie pociesza, że da się przeżyć, ale po swoich przez 2 m-ce nie zjadła kawałka mięsa, a do tej pory z konsumpcją wołowiny ma niejakie problemy :roll:

Georg-inia

Post » Czw sie 27, 2009 12:19

Mój szwagier, jak miał praktykę w szkole średniej w zakładach mięsnych (kucharz z wykształcenia jest) to do tej pory parówek nie jada. A jak w następnym roku miał w jakieś dużej stołówce to mielone je tylko jak teściowa zrobi :D

Wiec myślę, że przeżyjesz :ryk:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sie 27, 2009 12:27

Będzie dobrze :lol:

Kup sobie luźne kartki A4. Wykłady pospinasz zszywaczem. No i zeskanować możesz i na miau wrzucić. Wszyscy się pouczymy 8) . Zwłaszcza to o chorobach :oops:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw sie 27, 2009 12:47

Inga, mam nadzieje, ze rzeźnię jakos przetrzymasz- w imie tych, ktorym pomozesz w przyszlosci!!! Dobrze, ze na ubojnię Was nie zabieraja, bo tego to chyba przezyc sie nie da...

Kiedys jezdzilam jako tlumacz do zakladow miesnych, na szczescie odwiedzalismy tylko te hale, w ktorej farsz trafia do oslonki i wychodzi kielbaska :wink: Miesa nie jadam ( nie z powodu tych wycieczek), na szczescie nie lubie :wink:

Juz sie nie moge doczekac rozpoczecia Twoich zajęć :oops: :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 12:53

Georg-inia pisze:mogę targać te kilka sztuk, tylko nie chcę się wygłupić, w końcu to szkoła dla dorosłych :oops:

Co tam zeszyty czy juniorki, najważniejsza krótka bluzka, co by brzuch odsłonić :twisted: :wink: Jak zauważył mój małżonek to ogólny, nie tylko wakacyjny, "trynd" wśród niekoniecznie szczupłych młodych dziewcząt w wieku szkolno-studenckim :P

Praktyk w rzeźni współczuję :?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Czw sie 27, 2009 12:56

Myszeńk@ pisze:
Georg-inia pisze:mogę targać te kilka sztuk, tylko nie chcę się wygłupić, w końcu to szkoła dla dorosłych :oops:

Co tam zeszyty czy juniorki, najważniejsza krótka bluzka, co by brzuch odsłonić :twisted: :wink: Jak zauważył mój małżonek to ogólny, nie tylko wakacyjny, "trynd" wśród niekoniecznie szczupłych młodych dziewcząt w wieku szkolno-studenckim :P

Tak, tak, tak :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 12:56

jerzykowka pisze:Inga, mam nadzieje, ze rzeźnię jakos przetrzymasz- w imie tych, ktorym pomozesz w przyszlosci!!! Dobrze, ze na ubojnię Was nie zabieraja, bo tego to chyba przezyc sie nie da...

zabiorą, na ubojnię też :crying: ja już w panikę wpadłam, że każą mi cielaczka zabić, ale TŻ twierdzi stanowczo, że nauka na technika weterynarii to nie nauka na rzeźnika, i że nie każą... podobno w gospodarstwach hodowlanych też się dzieją rzeczy dziwne, a tam też praktyki mają być... jak nas zabiorą jeszcze tam, gdzie się z kur jajka robi, to ja już nie wiem, co będę jadła po tych zajęciach :roll:

Georg-inia

[poprzednia][następna]