Tylko spróbuj odpuścić, to jak Ci przywalę z Wybrzeż suszonym turbotem to w powietrzu z głodu zdechniesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jerzykowka pisze:Georg-inia pisze:dzięki za wsparcie, dziewczyny![]()
AgaPap, Jerzykówka... ale Wy podyplomówki, a ja głąb jestem, po liceum tylko jestem![]()
[size=18]Pisiokotku, ja wiem, że to utrudnienie w schronisku, ale mam nadzieję, że dzięki tej szkole będę mogła pomóc więcej, bo to technikum weterynaryjne jest :oops: [/size]
Inga![]()
![]()
CUDOWNIE
C U D O W N I E...
I nie wypisuj tu bzdetow, ze po studiach to jacys madrale, a bez nie. Co ma piernik do wiatrakaChyba mnie zmusisz do obsypania komplementami, wielu wyznan i w ogole
Sama wiesz czym to grozi, zwlaszcza gdy sie rozkrece:strach:
AYO pisze:Tylko spróbuj odpuścić, to jak Ci przywalę z Wybrzeż suszonym turbotem to w powietrzu z głodu zdechniesz
Chat pisze:Co bedziesz 150 zeszycikow targala, kup se klaser!
mokkunia pisze:A czego będziesz się w tym roku uczyć?
Georg-inia pisze:mogę targać te kilka sztuk, tylko nie chcę się wygłupić, w końcu to szkoła dla dorosłych
Myszeńk@ pisze:Georg-inia pisze:mogę targać te kilka sztuk, tylko nie chcę się wygłupić, w końcu to szkoła dla dorosłych
Co tam zeszyty czy juniorki, najważniejsza krótka bluzka, co by brzuch odsłonić![]()
Jak zauważył mój małżonek to ogólny, nie tylko wakacyjny, "trynd" wśród niekoniecznie szczupłych młodych dziewcząt w wieku szkolno-studenckim
jerzykowka pisze:Inga, mam nadzieje, ze rzeźnię jakos przetrzymasz- w imie tych, ktorym pomozesz w przyszlosci!!! Dobrze, ze na ubojnię Was nie zabieraja, bo tego to chyba przezyc sie nie da...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, Paula05, Tygrysiątko i 67 gości