Amisiu[*]
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agnieszka Marczak pisze:Amisiu[*]
Tym ludziom trzeba takie rzeczy tłuc do głowy przed,w trakcie i po adopcji.Jak sie im raz powie to jak widac za mało![]()
Mówcie wszystkim o tych oknach uchylnych,bo napradę to mało kto zdaje sobie z tego sprawę![]()
![]()
![]()
Strasznie mi przykro....
maria_z pisze:seja pisze:Betbet pisze:Bedzie kontaktowac sie z Wami pani, dzowniła do mnie w poszukiwaniu kociaka. Po leczeniu musiała uspic 3-miesieczna koteczke. Nic wiecej nie wiem, kierowalam prosto do Was bo jestem w prayc i nie moge rozmawiac.
pozdrawiam
Pani już ma kotka...najpierw umówiła się ze mną i powiedziała , że ode mnie bierze kociaka, po czym zadzwoniła do mnie na 15 minut przed spotkaniem i powiedziała , że już ma![]()
Jej kica straciła życie po tym jak prawie wyskoczyła przez rozszczelnione okno-przeżyła,ale był paraliż itd.
Okna już zabezpieczy...
To była Amisiamój tymczasik od Dzidzi.
tak ta pani dzwoniła do mnie i pytała się o samiczkę, mówiła o śmierci kotki i przyrzekała, że do okien wstawi moskitierę, strasznie przeżyła śmierć kici. ja miałam tylko 2 panów do zaoferowania.
dobrze, że kobieta znalazła kotkę, nie waŻne skąd i od kogo, takim ludziom też trzeba dać szansę, nieświadomie sie przyczyniła do śmierci kota.
Pani bardzo przeżyła wypadek kotki, wczoraj po uśpieniu koteczki dzwoniła do mnie zapłakana. Mówi, że kicię bardzo ciągnęło na dwór, była wyprowadzana tylko na taras w szelkach. Znalazła koteczkę bardzo podobną do Amisi i dlatego zdecydowała się na nią.
Agnieszka Marczak pisze:Amisiu[*]
Tym ludziom trzeba takie rzeczy tłuc do głowy przed,w trakcie i po adopcji.Jak sie im raz powie to jak widac za mało![]()
Mówcie wszystkim o tych oknach uchylnych,bo napradę to mało kto zdaje sobie z tego sprawę![]()
![]()
![]()
Strasznie mi przykro....
sabina skaza pisze:Agnieszka Marczak pisze:Amisiu[*]
![]()
![]()
Strasznie mi przykro....
agnieszko- ja zawsze mówię o tych oknach, bo tak już zginął niejeden kot. uważam, że mimo wszytko trzeba dać szansę człowiekowi i nie negować go po takim wypadku. ta kobieta naprawdę ogromnie przeżyła śmierć pupilki i wydała masę kasy, żeby ją ratować.
zawsze podkreślam, że okna jak się uchyla- to trzeba robić to tak, że uchylamy 2 naraz, żeby kot nie miał możliwości wsadzić tam łebka, tej pani tez mówiłam o konieczności montażu siatki chronnej np. moskitiery na komary. obiecała, że to zrobi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości