To fakt ,ugrzezlam na podworku z szalejaca w klatce Łatka otoczona kocimi futrami . To nie bylo mile doswiadczenie;) Andrzej zadzialal expresowo;)
Przerzucam sie na Mozarta;)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Usagi_pl pisze:I na podtrzymanie dobrego humoru mam dwa zdjątka:
Istna pisze:Mi juz powoli radosc przechodzi z braku bialaczki i znow zmartwienia chmura naplywaja - bo kotke mam najwyrazniej uposledzona ruchowo.
rudolfrudy pisze:Usagi_pl pisze:I na podtrzymanie dobrego humoru mam dwa zdjątka:
Wspaniale. W ogole w krajach islamskich stosunek do kotow jest duzo lepszy niz w tzw. "swiecie zachodnim".
rudolfrudy pisze:Przeswietlenie na pewno trzeba zrobic, ale to moze byc takze cos neurologicznego. Czy ktos pamieta moze, ktory ze szczecinskich wetow ma opinie dobrego neurologa?
Istna pisze:ten "mój" najbliższy wet ma rtg naeet już przebąkiwał że prześwietlenie trzeba będzie zrobić. No chyba że ktoś zna jakiegoś dobrego neurologa z rtg można by u niego prześwietlić jakby gnaty były w porządku od razu mógłby zacząć myśleć o urazie neurologicznym
Istna pisze:Ja wiem, ze to z nudów, sport taki i zabawa bo myszę wyrzuciłą na rzecz lepszego żarełka - ale to pownno dać do myślenia tym którzy kotów nie sterylizują i czasem o zgrozo nie karmią - bo według nich kot nie będzie wtedy polował. Poluje i to jak
kurczaki jak to jest - jeżdzę zdalnie sterowana to nikt nie zadzwoni a raz nie podłączyłam sobie "blufoota" do ucha przez 30 minut to potem się musiałam trojgu ludzi tłumaczyć dlaczego nie odbieram w samochodziekya pisze:Agiis sie znalazla.Ciotka widocznie sie starzeje bo nie slyszala telefonu![]()
Istna pisze:Czesc czolem![]()
Usagi a wiesz ze dzisiaj z rana myslalam sobie :"cos dawno Usagi nie bylo na forum"... nioe zebym codziennie myslala o Usagi - tak jakos dzis mnie naszla taka mysl![]()
No prosze Turcy niby dziki narod a okazuje sie ze o niebo bardziej cywilizowani niz my![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, puszatek i 39 gości