K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2009 9:58

lutra pisze:W sprawie wielopola są dobre i złe wieści:
dobra - jest feliway
zła - Marek złamał palec...

dołożę jeszcze jedną złą. Zatrzymują mi dziecko w szpitalu, bo ma złe wyniki ogólne, nie związane z alergią, pod kątem której była badana. oczywiście na razie nic więcej nie wiedzą :( W tym momencie więc odpadam całościowo, dopóki się coś nie wyklaruje. Jeżeli ktoś potrzebuje kotowóz to stoi u mnie na podwórku. Potrzebne są do przewiezienia klatki i Miuti z psem na operację dzisiaj na 19-stą.

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 27, 2009 10:28

Tweety pisze:
dobra - jest feliway

dołożę jeszcze jedną złą. Zatrzymują mi dziecko w szpitalu, bo ma złe wyniki ogólne, nie związane z alergią, pod kątem której była badana. oczywiście na razie nic więcej nie wiedzą :( W tym momencie więc odpadam całościowo, dopóki się coś nie wyklaruje. Jeżeli ktoś potrzebuje kotowóz to stoi u mnie na podwórku. Potrzebne są do przewiezienia klatki i Miuti z psem na operację dzisiaj na 19-stą.

a żwirek na Kocimską?
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Czw sie 27, 2009 10:39

Doradzcie mi proszę co mogę podać osłonowo dorosłemu kotu,przy podawaniu antybiotyków w tabletkach.Jakie priobiotyki ludzkie najlepiej się sprawdzają.
Dziękuję.

maja215

Od: Nie lip 19, 2009 19:29

Post » Czw sie 27, 2009 10:41

Maja, lakcid, jak lubi nabiał to możesz mu jogurt naturalny dawać do lizania :).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

maja215 pisze:Doradzcie mi proszę co mogę podać osłonowo dorosłemu kotu,przy podawaniu antybiotyków w tabletkach.Jakie priobiotyki ludzkie najlepiej się sprawdzają.
Dziękuję.

Lakcid w ampułkach
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

mjs pisze:Wiem, wiem...Już macie mnie dość, ale....

.....wielopolowanie potrzebne w piątek po południu!!!!!!

Jeśli jeszcze aktualne to ja...

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw sie 27, 2009 10:42

Akima pisze:
maja215 pisze:Doradzcie mi proszę co mogę podać osłonowo dorosłemu kotu,przy podawaniu antybiotyków w tabletkach.Jakie priobiotyki ludzkie najlepiej się sprawdzają.
Dziękuję.

Lakcid w ampułkach

Mogę odsprzedać całą paczkę, powiedzmy że bazarek:) "dochód" na kociuchy :D

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Czw sie 27, 2009 10:44

kastapra pisze:
mjs pisze:Wiem, wiem...Już macie mnie dość, ale....

.....wielopolowanie potrzebne w piątek po południu!!!!!!

Jeśli jeszcze aktualne to ja...

Dzięki, juz mamy obstawione.
Czy ktos mógłby zadzwonić do Marka i dowiedzieć sie, czy będzie w pracy? ja siedzę na szkoleniu i nie mam możliwości wyjść teraz.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Czw sie 27, 2009 10:52

Akima pisze:
Tweety pisze:
dobra - jest feliway

a żwirek na Kocimską?

do tej pory mi nie dowieźli, zwłaszcza, że z Garbarskiej piechotą jest 5 min do mnie, no może 10 :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw sie 27, 2009 10:54

kastapra nie ma sprawy.
Ile cena wywoławcza.. :wink:

maja215

Post » Czw sie 27, 2009 11:01

Dziewczyny prawdopodobnie pilna sprawa.Pisała mi własnie dziewczyna z Puchatków,że pod krakowem,jest bura długowlosa kicia-przybłęda.Wlazła ludziom do domu,najadła się i poszła spać.Ludzi się nie boi.Jest tylko brudna.
Dziewczyna ma mi wysłac fotki.Pilnie dla niej szukają domu bo Rezydenci z tamtego domu bardzo ją biją.
Ja nie mogę jej wziąć.Na tymczas,na kilka dni to może jeszcze(choć nie wiem jak zareaguje mój TZ)Czy jak by była potrzeba znalazł by się ktoś chętny?

maja215

Post » Czw sie 27, 2009 11:08

maja215 pisze:Dziewczyny prawdopodobnie pilna sprawa.Pisała mi własnie dziewczyna z Puchatków,że pod krakowem,jest bura długowlosa kicia-przybłęda.Wlazła ludziom do domu,najadła się i poszła spać.Ludzi się nie boi.Jest tylko brudna.
Dziewczyna ma mi wysłac fotki.Pilnie dla niej szukają domu bo Rezydenci z tamtego domu bardzo ją biją.
Ja nie mogę jej wziąć.Na tymczas,na kilka dni to może jeszcze(choć nie wiem jak zareaguje mój TZ)Czy jak by była potrzeba znalazł by się ktoś chętny?

Jak poznam szczegoly to moge ewentualnie wziasc ja w niedziele/poniedzialek 6/7 wrzesnia, ALE musze wiedziec czy jest zdrowa i kto pokrywa koszty leczenia, sczepienia, sterylki itp.

Zdarzylo mi sie niestety ze przywieziono mi kotke(nie z AFN) i w drzwiach sie dowiedzialam, ze ma pchly, wiec prosze o pelna informacje :/
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw sie 27, 2009 11:09

Hmm, myślę, że trzeba foty, czy dołożą się do utrzymania i szczepienia? Wiem, że to skandal pytać o kasę, ale rzeczywistość jest taka, że wszystko kosztuje.
:(
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw sie 27, 2009 11:14

lutra pisze:Hmm, myślę, że trzeba foty, czy dołożą się do utrzymania i szczepienia? Wiem, że to skandal pytać o kasę, ale rzeczywistość jest taka, że wszystko kosztuje.
:(

no wiesz, ja pamietam jak bylo z Aslanem, afn go wzielo bo nie mial kto placic i okazao sie ze leczenie kosztowalo setki zl... niestety nie moge sobi na to pozwolic...
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw sie 27, 2009 11:20

Dostałam zdjęcia buraski.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Przez to że forum bedzie nieczynne jak by coś to dzwonić:500 434 386

maja215