Georg, Klemens... i Miriam. W nowym domu. Foteczki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 27, 2009 8:51

Inguś-co tak zacichło na wąteczku????
Buziolki dla Mojego ulubieńca Klemcia! :love: :love: :love:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw sie 27, 2009 9:11

ano cicho, bo póki co wszystko opisujemy w wątku tymczasów. Chłopaki tfu tfu! zdrowe i radosne, to co tu pisać ;) w przysżłym tygodniu się zaczną hopki, bo i odrobaczanie i krew Klemensa, i Georgowi też właściwie powinnam zrobić, ale nie wiem, czy kasowo wydolę :oops:

dziś jedziemy na ranczo, ostatni raz już w tym roku pewnie, bo trzeba w końcu do schroniska wrócić...

a poza tym :oops: część z Cioteczek już wie, a inne i tak się dowiedzą... Powaliło mnie do cna na stare lata, do szkoły się wybieram od września :oops: nie wiem, czy i jak dam sobie radę, szczęściem płatne miesięcznie, więc w razie coś to po prostu zrezygnuję... pewnie więc będę mniej na forum, w schronisku na pewno rzadziej - bo zajęcia w weekend są. Niech mnie ktoś kopnie i wybije z głowy ten pomysł może?...? wdzięczna będę :oops:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sie 27, 2009 9:16

Inga pomysł super i niech nikt Ci Go z głowy nie wybija!

Biedny Georg to już kompletną depresję złapie!

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Czw sie 27, 2009 9:18

Halo halo!!
Ja to Ci zaraz z głowy wybiję , ale zamiar odpuszczenia sobie tematu, o! :evil:
Sama wiesz, że ta szkoła to po pierwsze zgłębienie tematów interesujących Ciebie, to jest coś co lubisz i coś, co możesz w niedalekiej przyszłości wykorzystać!
Nie zaniechaj tego! Od marzeń się zaczyna, tak? Ja będę Ci kibicować z całych sił, jak się zacznie to się da radę - mówi Ci to studentka IV semestru, którą również powaliło na stare lata :twisted: :wink:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sie 27, 2009 9:36

He, he jeżeli o mnie chodzi to tyż Ci nie wybiję, bo ja cały ostatni rok jeździłam do Wrocka na zajęcia na podyplomówkę. I jakby kasa była to następny kierunek bym z chęcią zrobiła, ale najpierw to w kolejce to i tak mój TŻ jest, który już zapowiedział, że teraz on :roll:
Szkoda, że na naszym terenie mało jest fajnych kierunków częściowo finansowanych środkami unijnymi :twisted:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sie 27, 2009 9:41

Łał, fantastycznie z ta szkola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A zdradzisz co za nauki bedziesz pobierac??? Siem skrecam z ciekawosci!!! Ale juz mi sie podoba, ze zwiazane z marzeniami:)))))

Tez chcialam w tym roku skorzystac z podyplomowki uczelni, ktora mnie zatrudnia. Jako pracownik mam znizke 50%, ale niestety zostaje jeszcze 50%- w tym roku to niestety niemozliwe.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 9:43

Malati pisze:Inga pomysł super i niech nikt Ci Go z głowy nie wybija!

Pomysł bardzo dobry, ofkors :D

ale jednocześnie oznacza, że kolejna osoba do pomocy w schronisku się wykruszy. Już tam chyba sama zostanę jak ten samotny biały żagiel, w zasadzie od dawna tylko ja jeżdżę systematycznie. Czasem jakaś dobra dusza dołączy z doskoku.
Ale tak to jest, każdy ma swoje życie i sprawy, a czasu na wszystko nie starczy. C`est la vie :(.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw sie 27, 2009 9:52

dzięki za wsparcie, dziewczyny :oops:

AgaPap, Jerzykówka... ale Wy podyplomówki, a ja głąb jestem, po liceum tylko jestem :oops:

Pisiokotku, ja wiem, że to utrudnienie w schronisku, ale mam nadzieję, że dzięki tej szkole będę mogła pomóc więcej, bo to technikum weterynaryjne jest :oops:

Georg-inia

Post » Czw sie 27, 2009 10:00

Georg-inia pisze:dzięki za wsparcie, dziewczyny :oops:

AgaPap, Jerzykówka... ale Wy podyplomówki, a ja głąb jestem, po liceum tylko jestem :oops:

Pisiokotku, ja wiem, że to utrudnienie w schronisku, ale mam nadzieję, że dzięki tej szkole będę mogła pomóc więcej, bo to technikum weterynaryjne jest :oops:

CARPE DIEM, Inga :D
będzie wszystko dobrze :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sie 27, 2009 10:04

Georg-inia pisze:dzięki za wsparcie, dziewczyny :oops:

[size=18]Pisiokotku, ja wiem, że to utrudnienie w schronisku, ale mam nadzieję, że dzięki tej szkole będę mogła pomóc więcej, bo to technikum weterynaryjne jest
:oops: [/size]

Inga :dance: :balony: :dance2: CUDOWNIE :!: C U D O W N I E...

I nie wypisuj tu bzdetow, ze po studiach to jacys madrale, a bez nie. Co ma piernik do wiatraka :twisted: Chyba mnie zmusisz do obsypania komplementami, wielu wyznan i w ogole :wink: Sama wiesz czym to grozi, zwlaszcza gdy sie rozkrece:strach:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 10:07

Ale 8O

super, super, super będzie można dr Ingę nękać i męczyć ;)

Gratuluję i nie rezygnuj choćby nie wiem co!!!!

Malati

Post » Czw sie 27, 2009 10:24

Genialnie :D :D :D
Będziemy cię zalewać masą pw :twisted: :wink:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Czw sie 27, 2009 10:25

O jestem pod wrażeniem twojej szkoły 8O
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw sie 27, 2009 10:30

Malati pisze:super, super, super będzie można dr Ingę nękać i męczyć ;)

co najwyżej siostrę basen, to nie studia medyczne :lol:

Georg-inia

Post » Czw sie 27, 2009 10:41

wszyscy mający wspólnego z weterynarią cokolwiek to są dr hehe ja Ci to mówię i nieważne, że będziesz siostrą basen ;) Tutaj basenowych to całe forum, ugruntowana dyplomem wiedza to...

Malati

[poprzednia][następna]