Pń/Luboń - 5 sreberek: Whisky zostaje, Złotko wciąż szuka DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 25, 2009 13:54

ciocia się czuje zaszczycona :wink:

literówka
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro sie 26, 2009 9:29

A hopsnę z rana tę bandę urwipołciów :wink:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Śro sie 26, 2009 10:41

Wczoraj sreberka miały odwiedziny potencjalnego domku - jeden z maluchów został wybrany ... i od poniedziałku zamieszka z nowymi ludźmi :D
Dostał już nowe imię - Rychu :twisted: :lol: (to nie moja wina - nowy domek nie zna moich kotów :lol: )

W związku z tym informuję, że zarezerwowany jest Beżyk :dance:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sie 26, 2009 11:39

gratulacje :wink:
Obrazek

dalia

Post » Czw sie 27, 2009 8:57

Wczoraj nastąpił wielki zwrot w życiu sreberek - miały odwiedziny potencjalnych domków. Wizyty przebiegały w miłej atmosferze i miały optymistyczne zakończenie :D

Ogonek vel Skarpeciarz pojechał do nowego domku :dance:
Będzie mieszkał we Wrześni :D

Miaukunek i Whiskasik są wstępnie zarezerwowani i prawdopodobnie zamieszkają razem po sąsiedzku obok Kasi :lol:

Beżyk jedzie do swojego domku w poniedziałek :D

Został Malutki, który tez mógł wczoraj mieć już domek, jednak wydaje mi się, że dla niego to jeszcze za wcześnie ... musimy go poobserwować, jak zostanie sam, bez gnębiących go większych braci.

Mam nadzieję, że dokonałyśmy dobrych wyborów i kociaki będą żyły długo i szczęśliwie w zdrowiu z nowymi Dużymi :ok:
Obrazek

Avian

Post » Czw sie 27, 2009 9:16

Cudne wieści :D :dance: :dance2: :dance:
Wszystkiego dobrego w nowych domkach :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sie 27, 2009 9:22

Avian pisze:Wczoraj nastąpił wielki zwrot w życiu sreberek - miały odwiedziny potencjalnych domków. Wizyty przebiegały w miłej atmosferze i miały optymistyczne zakończenie :D

Ogonek vel Skarpeciarz pojechał do nowego domku :dance:

Miaukunek i Whiskasik są wstępnie zarezerwowani i prawdopodobnie zamieszkają razem po sąsiedzku obok Kasi :lol:

Beżyk jedzie do swojego domku w poniedziałek :D

Został Malutki, który tez mógł wczoraj mieć już domek, jednak wydaje mi się, że dla niego to jeszcze za wcześnie ... musimy go poobserwować, jak zostanie sam, bez gnębiących go większych braci.

Mam nadzieję, że dokonałyśmy dobrych wyborów i kociaki będą żyły długo i szczęśliwie w zdrowiu z nowymi Dużymi :ok:

idziecie ja burza, gratulacje :wink:
Obrazek

dalia

Post » Czw sie 27, 2009 11:57

Miaukunek i Whiskasik już nie są dostępne - idą razem :D :D :D Domek się zdecydował :D
Będziemy miały sreberka na oku, przeprowadzają się do mieszkania prawie po sąsiedzku :D
Obrazek

Avian

Post » Czw sie 27, 2009 13:42

Jakie wspaniale wiesci :dance: :balony: :dance2:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 27, 2009 18:14

Avian pisze:Ogonek vel Skarpeciarz pojechał do nowego domku :dance:

Mój faworyt. Pojechał...
Cieszę się, ale tak mi jakoś smutno, nienormalna jestem, całkowicie. Fajni ludzie?
No przecież. Do niefajnych byś nie dała, wiem

Cudnie, że sreberka mają/będą miały domki.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto wrz 01, 2009 9:02 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek szuka DS - prawie rozdane :)))

W sobotę dwa sreberka Miaukunek i Whiskasik poszły razem do nowego domku :D
Domek obiecał rejestrację na forum, więc będziemy ciągać o foty :twisted:

Wczoraj do swojego domku pojechał mały bengalek czyli Beżyk. Od teraz ma imię Rysiek :mrgreen:

Powodzenia chłopaki :ok:

Zostało maleńkie Złotko - trzeba sie za niego ostro brać, bo popychany wciąż przez braci nauczył się spędzać dzień ukryty w jakimś kąciku :( Wczoraj jak nikt go już nie gonił bawił się po całym pokoju :D Jednak boi się człowieka, wzięty na ręce nie wyrywa sie, nawet wydaje się zadowolony, ale sam moment wzięcia go na ręce jest dla niego stresem :(
Wciąż jest maleńki ... je normalnie, przybiera na wadze, ale nie widać, żeby rósł. Ma wciąż maleńką główkę i spojrzenie kociaka-prawie-niemowlaka ;)
Zobaczymy, czy coś sie zmieni teraz, kiedy został bez gnębiących go braci.

Tak naprawdę jest gotowy do adopcji, ale tylko do domu doświadczonego, który poświeci mu trochę więcej uwagi przynajmniej na początku, Musi nauczyć się ufać człowiekowi, polubić jego dotyk ... żeby tak się stało, potrzeba osoby, która spędza dużo czasu w domu.

Oto Małe Złotko
Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Wto wrz 01, 2009 9:37 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : 4 w DS, Małe Złotko wciąż czeka ...

Kciukasy za szczęśliwy domek i dla tego malucha :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon wrz 07, 2009 14:51 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : 4 w DS, Małe Złotko wciąż czeka ...

Mamy wieści z nowych domków :D

Sreberka - Miaukunek vel Avalon i Whiskasik jeszcze bez nowego imienia rządzą na swoim od tygodnia :D Ich Duży już się zalogował na miau i obiecał, że coś sam napisze jak wykroi trochę czasu.
Na razie za zgodą Dużego sreberek wklejam relację "z życia szkodników" :mrgreen:
Maluchom apetyt dopisuje znakomicie. Az sie nawet zastanawiam czy nie wcinają za dużo ale chyba w koncu jedzą tylko wtedy kiedy są glodne - w końcu to nie króliki :) Jesli chodzi o zabawy to ganiają się tak po mieszkaniu ze az futro lata. Ogląda się je jak najlepszą komedię i nigdy żadna sytuacja się nie powtarza. Ich kreatywność w codziennych szaleństwach po prostu mnie zdumiewa. Troche drapią mi meble ale udalo mi sie to opanować kupując spray dr seidla o zapachu cytrynowym i problem sie skonczyl. Kupilem takze kocimietke i jak popsikalem drapak to doslownie dostaly takiego bzika ze prawie dwie godziny sie po drapaku tarzaly bawiąc sie ze sobą. Dają spać w nocy i przekonalem sie ze tak jak na poczatku balem sie ze wszystko mi sie w mieszkaniu do góry nogami przewroci to po prostu az tak źle nie jest. Zdrowie im dopisuje, ten problem z Avalonem sie juz skonczyl i nie znajduje juz zadnych sladow krwi na podlodze. Po prostu musial cos zjesc i po jakims czasie to wydalil. Za tydzien wybieram sie z nimi do weterynarza na szczepienia. Zaczely tez na początku rosliny ale dyskretny prysk ze zraszacza tak zeby tego nie widzialy wytlumaczyl im szybko ze gryzienie roslin to nie jest dobry pomysl :)
... Mysle ze jestem na dobrej drodze bo jesli po pierwszym tygodniu nie zwariowalem to chyba dalej moze byc tylko lepiej. Chyba ze którys z nicponiów w końcu jakich glośnik przewróci :)

Chłopaki w akcji ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Avian

Post » Pon wrz 07, 2009 16:50 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : 4 w DS, Małe Złotko wciąż czeka ...

szczęściarze :mrgreen:

fotki Zlotka jeszcze poproszę :mrgreen:
Obrazek

dalia

Post » Pon wrz 07, 2009 23:11 Re: Pń/Luboń - 5 sreberek : 4 w DS, wieści z domków :)

Jak miło przeczytać i zobaczyć :D
Widać jak dobrze trafiły, super!

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

[poprzednia][następna]