moś pisze:Bry, no to modelka z ciebie Madziu![]()
a szafa bedzie w tej sypialni czy w przedpokoju?
Szafa jest w sypialni. A koteczki degustowane, bo nie można na nią wskoczyć.

Nie wiem czy wejdę do wszystkich wąteczków, bo mam dużo pracy.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:Bry, no to modelka z ciebie Madziu![]()
a szafa bedzie w tej sypialni czy w przedpokoju?
Avian pisze:Hello
Ja dokupiłam tydzień temu szafkę do szafy, taką mniejszą do wstawienia do większej. Leży w kartonie. Pewnie poleży, bo nikt mi nie chce sprzedać trochę swojego czasu ...
maggia pisze:Avian pisze:Hello
Ja dokupiłam tydzień temu szafkę do szafy, taką mniejszą do wstawienia do większej. Leży w kartonie. Pewnie poleży, bo nikt mi nie chce sprzedać trochę swojego czasu ...
To znaczy co? Nie ma kto Ci zamontować?
Cassidy jeszcze nam nie dali fotek. Coś tam po internecie krąży, ale od fotografów nie mamy jeszcze.
Zapisz się ze mną w przyszłym roku na sesje.![]()
Moś bardzo jestem zapracowana akurat teraz. A w pątek jeszcz forum wyłączą bu...
cassidy pisze:maggia pisze:Avian pisze:Hello
To znaczy co? Nie ma kto Ci zamontować?
Cassidy jeszcze nam nie dali fotek. Coś tam po internecie krąży, ale od fotografów nie mamy jeszcze.
Zapisz się ze mną w przyszłym roku na sesje.![]()
Moś bardzo jestem zapracowana akurat teraz. A w pątek jeszcz forum wyłączą bu...
Ja nie mam sukienki niestety
Mereth pisze:Hej Madziu i Dziewczynki![]()
Zaczynam doczytywać od tego wątku![]()
Jak jechalam w niedzielę autobusem przez Fredry to widziałam koło fontanny sesję młodych panienTylko bus za szybko pędził, żebym mogła kogoś wypatrzeć
![]()
Głaski dla białej i czarnulki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Marmotka i 360 gości