Może ktoś pomoże Karolince?-Maszka potrzebuje DT na 2 tygodnie,na czas wyjazdu Karolinki-Maszka jest słodką koteczką,jest odrobaczona i zaszczepiona,jest zdrowa i kuwetkuje!
Proszę o pomoc dziewczyny z Warszawy!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Maszeńka sliczna i duuuża,ale Karolinko,zbyt duże zdjęcia wrzuciłaś-nie sposób obejrzec w całości po powiększeniu I jak ?znalazłaś jakąś opiekę na czas wyjazdu???
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Na szczęście Karolinie udało sie znaleźc tymczas u kolezanki Cezara-TŻ-a Karolinki. Mam nadzieję,że DT bedzie dbał o moja malenką królewne!!!-piszę "moja"-bo juz na zawsze zostanie w moim serduszku!
Już wróciliśmy z urlopu niestety musieliśmy wrócić kilka dni wcześniej bo się pochorowaliśmy. Na szczęście już jest lepiej, Maszka jest już u nas w domku. Bardzo urosła przez ten 1,5 tygodnia:) Wrzucam fotki żeby każdy mógł zobaczyć jaka jest już duża.
Maszulka po naszym powrocie zmieniła się nie do poznania po prostu zrobił się z niej idealny kotek. Przestała gryźć i drapać za to ciągle się łasi i chce żeby ją głaskać, nie wiem co jest tego przyczyną ale jesteśmy w szoku. Pytaliśmy znajomych u których była podczas naszego wyjazdu czy coś z nią robili ale mówią że nie. Może to kwestia dorastania, albo tak za nami zatęskniła że teraz chce się tylko tulić. W każdym razie kochana jest strasznie.