nie szkodzi u mnie tez ...i nie spieszy mi sie ...a koty beda mialy radoche ...po prostu daj znac przez pw jak pierwszy tom bedziesz miala juz do zbyciakrakusik8 pisze:Ale trochę to potrwa, bo u nas cała rodzina czytająca:)

Moderator: Moderatorzy
nie szkodzi u mnie tez ...i nie spieszy mi sie ...a koty beda mialy radoche ...po prostu daj znac przez pw jak pierwszy tom bedziesz miala juz do zbyciakrakusik8 pisze:Ale trochę to potrwa, bo u nas cała rodzina czytająca:)
Ewaa6 pisze:Boo77 pisze:Pozbierałam kilka fajnych długopisów, ołówków, notesów-notesików itp.
Obfocę i wyślę mailem, tylko adres na PW poproszę
Dzieki za fotki. Jestem chetna na linijke, olowki oraz notesy.
zaproponuj ile pieniedzy i na kogo
anulka111 pisze:nie szkodzi u mnie tez ...i nie spieszy mi sie ...a koty beda mialy radoche ...po prostu daj znac przez pw jak pierwszy tom bedziesz miala juz do zbyciakrakusik8 pisze:Ale trochę to potrwa, bo u nas cała rodzina czytająca:)))
248.3.D.Sumińska, Trudne tematy
5.Claire Bessant, Zaklinacz Kotów (poszukuje siliana)
Boo77 pisze:Ewaa6 pisze:
A ten zeszyt na "sprężynie" też???
Kasia&Rika pisze:Umówiliśmy się z anulka111 na kupno czterech tomów zmierzchu - po jednym w każdym miesiącu poczynając od sierpnia za 50zł - kasa pójdzie na osiem kociaków, które potrzebują pilnej pomocy.
Ewaa6 pisze:Boo77 pisze:Ewaa6 pisze:
A ten zeszyt na "sprężynie" też???
Za zeszyt dziękuję
Ale proszę o podanie ceny za linijke, olowki, notesy
elzak3 pisze:Kupie książkę "perfekcyjna Pani Domu" Antei Turner.
Kasia&Rika pisze:Umówiliśmy się z anulka111 na kupno czterech tomów zmierzchu - po jednym w każdym miesiącu poczynając od sierpnia za 50zł - kasa pójdzie na osiem kociaków, które potrzebują pilnej pomocy.
anulka111 pisze:Kasia&Rika pisze:Umówiliśmy się z anulka111 na kupno czterech tomów zmierzchu - po jednym w każdym miesiącu poczynając od sierpnia za 50zł - kasa pójdzie na osiem kociaków, które potrzebują pilnej pomocy.
jeden tom juz przeczytany , kaska zaplacona ...czekam na przesylke pozostalych nie wytrzymalam hihi i chcialam dorwac sie do wszystkich)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości