Asia_Siunia pisze:[color=darkblue]Ale wyobraź sobie...czarno-biały Tuiuq z wydobywającym się mu z zadka blaskiem rudych odcieni...![]()
![]()
![]()
Ja już sobie wyobraziłam

.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:[color=darkblue]Ale wyobraź sobie...czarno-biały Tuiuq z wydobywającym się mu z zadka blaskiem rudych odcieni...![]()
![]()
![]()
vega36 pisze:Asia_Siunia pisze:[color=darkblue]Ale wyobraź sobie...czarno-biały Tuiuq z wydobywającym się mu z zadka blaskiem rudych odcieni...![]()
![]()
![]()
Ja już sobie wyobraziłamWspaniały widok
![]()
.
vega36 pisze:Asia_Siunia pisze:Ale wyobraź sobie...czarno-biały Tuiuq z wydobywającym się mu z zadka blaskiem rudych odcieni...![]()
![]()
![]()
Ja już sobie wyobraziłamWspaniały widok
![]()
.
Agn pisze:Dziewczyny - u mnie argument jest jakby innej natury - koty smierdza same z siebie, a ja juz tego nie czuje, bo sie przyzwyczailam. O.
Fundacja KOT pisze:Agn pisze:Dziewczyny - u mnie argument jest jakby innej natury - koty smierdza same z siebie, a ja juz tego nie czuje, bo sie przyzwyczailam. O.
czyli jednak ten pajac-podglądacz wącha oczami
Agn pisze:Wymasowałam z Io resztę kupy. Malutka ma po prosty 'leniwe' jelita. Wychodzi na to, że oprócz TFX-u na stałe wejdzie podawanie Metoclopramidu... Bidena mała - TFX raz dziennie, ale Metoclopramid - trzy.![]()
Za to z Tuiuqa się leje... To zaczyna wyglądać bardzo poważnie - a nie ma już pomysłu, jak to zatrzymać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot] i 87 gości