Trójmiasto - 13 marca

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Czw mar 11, 2004 17:29

No wlasnie tak celowalam, zebysmy mogli wrocic bez problemu, nawet lekko sie zataczajac :D
Ktosiu, czy moglabym prosic o Twoj nr telefonu na pw? Tak na wszelki wypadek, gdybysmy sie zgubili :)

set

Od: Wto wrz 24, 2002 10:43

Post » Czw mar 11, 2004 19:18

set pisze:No wlasnie tak celowalam, zebysmy mogli wrocic bez problemu, nawet lekko sie zataczajac :D

No stoczyc to sie mozna i to bardzo :) bo po drodze albo dluuugie schodzu, albo monciamiem z gorki... tylko zebyscie w odpowiednim momencie hamulce wlaczylyi i nie wyladowali w morzu ;)

ktosia

Od: Pon gru 02, 2002 18:29

Post » Pt mar 12, 2004 16:27

Poprosze jeszcze, jesli moge, namiary na jakas fajna restauracje w Sopocie - najlepiej z rybami. W razie czego mam restauracje w hotelu, ale moze jest cos lepszego w okolicy?

set

Post » Pt mar 12, 2004 18:20

aaa... ja to mam pecha... Nie będzie mnie! Godzinę temu dowiedziałam się, że mam spotkanie juro na 16:00... ARGH! A już prawie się udało... :crying:

Następnym razem nie powiem że będę na spotkaniu tylko pojawię się nagle. Może wtedy nic mi nie wypadnie?!

Niech mnie ktoś pożałuje... :( jedyne pocieszenie, że nie będziecie mieć ze sobą kotów. ;)
Sasannka
galeria moich maluchów: http://sasannka.xpect.pl/e4u.php/ModPages/ShowPage/46
Grafit Obrazek Tango Obrazek

Sasannka

Od: Pt sie 29, 2003 16:05

Post » Pt mar 12, 2004 18:26

Sasannka pisze:aaa... ja to mam pecha... Nie będzie mnie! Godzinę temu dowiedziałam się, że mam spotkanie juro na 16:00...

No, ale ja watpie zeby spotkanie mialo sie skonczyc w godzine czy 2 a raczej do ncy trwac bedzie, wiec moze jednak zdazysz i dolaczysz pozniej po prostu...

Set, z tymi rybkami to kurcze, ciezko poza sezonem... Ja ogolnie tez jak rybki to nie restauracje tyko kupne swiezutkie samemu w domku robie :)
Ummm, mysle nad ta fajna restauracja... i zacmienie chyba mam jakies :roll: ... ostatni to ja wogle nieprzytomna chodze... pewnie za godzine lub 2 mnie swieci to napisze :)

ktosia

Post » Pt mar 12, 2004 18:29

ktosia pisze:
Sasannka pisze:aaa... ja to mam pecha... Nie będzie mnie! Godzinę temu dowiedziałam się, że mam spotkanie juro na 16:00...

No, ale ja watpie zeby spotkanie mialo sie skonczyc w godzine czy 2 a raczej do ncy trwac bedzie, wiec moze jednak zdazysz i dolaczysz pozniej po prostu...

Set, z tymi rybkami to kurcze, ciezko poza sezonem... Ja ogolnie tez jak rybki to nie restauracje tyko kupne swiezutkie samemu w domku robie :)
Ummm, mysle nad ta fajna restauracja... i zacmienie chyba mam jakies :roll: ... ostatni to ja wogle nieprzytomna chodze... pewnie za godzine lub 2 mnie swieci to napisze :)

Ktosiu, ja mam to samo , myśle i myślę i tylko mi przystań do głowy przychodzi , ale poza sezonem 8O , to dlatego że ja nigdy nie jadam na mieście :)
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Pt mar 12, 2004 18:37

Aaaaa, we wspomnianym wczesniej "Macieju" daja calkiem smacznie jesc :) ... ale rybek to tam raczej nie ma....
Jest tez takie miejsce przy plazy, od mola w lewo, zaraz za grand hotelem... u gory dyskoteka viva, na dole jest restauracyjka, kiedys nosila nazwe karczmy rybnej i calkiem dobrze dawali tam jesc... ale widzialam ostatnio ze juz zmienili nazwe w calosci na viva, wiec nia mam pojecia co sie teraz tam w tej restauracji dzieje.

No i chyba rzeczywiscie przystan bedzie najpewniejszym miejscem gdzie rybki bedzie mozna skosztowac, ale ja tam nigdy nie jadlam, wiec nie mam zielonego pojecia jakie jedzenie i jakie ceny. Przystan jest prawie na koncu sopotu... trzeba od mola skrecic w prawo deptakiem przy plazy isc jakies... 10 min , przystan bedzie po lewej stronie, juz na plazy praktycznie.
Ostatnio edytowano Pt mar 12, 2004 18:40 przez ktosia, łącznie edytowano 1 raz

ktosia

Post » Pt mar 12, 2004 18:39

ktosia pisze:Aaaaa, we wspomnianym wczesniej "Macieju" daja calkiem smacznie jesc :) ... ale rybek to tam raczej nie ma....
Jest tez takie miejsc przy plazy, od mola w lewo, zaraz za grand hotelem... u gory dyskoteka viva, na dile jest restauracyjka, kiedys nosila nazwe karczmy rybnej i calkiem dobrze dawali tam jesc... ale widzialam ostatnio ze juz zmienili nazwe w calosci na viva, wiec nia mam pojecia co sie teraz tam w tej restauracji dzieje.

tam pod Vivą jest dośc drogo :roll:
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Post » Pt mar 12, 2004 20:40 kot

jesli możemy przywieziemy puszeczke do zbiórki na sterylki :) kotów Mikołowskich :) może uda sie cos pozbierac :D na MOLO :D

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Pt mar 12, 2004 20:45 Re: kot

pini1 pisze:jesli możemy przywieziemy puszeczke do zbiórki na sterylki :) kotów Mikołowskich :) może uda sie cos pozbierac :D na MOLO :D

:ok:

Keti

Post » Pt mar 12, 2004 21:27

set pisze:Poprosze jeszcze, jesli moge, namiary na jakas fajna restauracje w Sopocie - najlepiej z rybami. W razie czego mam restauracje w hotelu, ale moze jest cos lepszego w okolicy?

proponuję Bar Przystań, lub Tawernę Rybaki: dobre jedzenie i widok na morze 8)
ceny umiarkowane :wink:
http://www.trojmiasto.pl/s.phtml?akcja= ... przysta%F1

ElaKW

Od: Śro mar 05, 2003 15:50

Post » Pt mar 12, 2004 21:38

set pisze:Poprosze jeszcze, jesli moge, namiary na jakas fajna restauracje w Sopocie - najlepiej z rybami. W razie czego mam restauracje w hotelu, ale moze jest cos lepszego w okolicy?

Bar rzystan jestcalkiem ok, ale lepsze jedzonko- Wielki Blekit

Psiapsiola twierdzi ze dobrze tez karmia w Tawernie :lol:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt mar 12, 2004 22:10

Przypomniało mi się ze kiedys jadłam pyszny obiad w Karczmie Irena na ul. Szopena

Keti

Post » Sob mar 13, 2004 8:14

eve69 pisze:...ale lepsze jedzonko- Wielki Blekit

Tam taki fajny przystojniak siedzi ;) :lol:
No, wielki blekit ok, jedzonko rzeczywiscie ok.... tyle ze to juz tak troche niezbyt blisko :roll: - molo w brzeznie... choc w sumie jak sie deptaczkiem be4dzie szlo rytmicznym krokiem to 20 min u juz jest :)

ktosia

Post » Sob mar 13, 2004 8:33

Dzieki! Wlasnie wyjezdzamy!

set

[poprzednia][następna]