Wygląda jaki moja Pysia przefarbowana na rudo.
Moja Królewna musi miec chyba rudą podszewkę, bo czasami straszna wredota

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AYO pisze:Siostro Skarbnik, ja mam wrażenie, że my pisałyśmy o czarnych kotach TEŻ
psiama pisze:Verrine, Philipee to piekne imie. Rozumiem, że kicia ma problemy natury psyche, nie umie sobie poradzic w stadzie ... ? Czy jak ?
verrine pisze:psiama pisze:Verrine, Philipee to piekne imie. Rozumiem, że kicia ma problemy natury psyche, nie umie sobie poradzic w stadzie ... ? Czy jak ?
Problemy natury psyche ma, nie tylko te z odnalezieniem się w stadzieOna chyba tylko mnie uważa, za swoje stado, a siebie samą za człowieka z czterema łapami i ogonem
Inne koty co najwyżej toleruje, o ile nie próbują jej zaczepiaćBa, nawet mogą koło niej spać, o ile nie wykonują gwałtownych ruchów. Taki specyficzny kot, ale bardzo długo była jedynaczką
verrine pisze:psiama pisze:Verrine, Philipee to piekne imie. Rozumiem, że kicia ma problemy natury psyche, nie umie sobie poradzic w stadzie ... ? Czy jak ?
Problemy natury psyche ma, nie tylko te z odnalezieniem się w stadzieOna chyba tylko mnie uważa, za swoje stado, a siebie samą za człowieka z czterema łapami i ogonem
Inne koty co najwyżej toleruje, o ile nie próbują jej zaczepiaćBa, nawet mogą koło niej spać, o ile nie wykonują gwałtownych ruchów. Taki specyficzny kot, ale bardzo długo była jedynaczką
villemo5 pisze:Jestem!
Póki TŻ na dachu![]()
Dobrze - głosowanie do jutra. Przecież i tak się nic nie zmieni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości