Cześć Kochana Asiu!!Hehe,ale mamy zgodność. ładnie.Wstaw jakieś zdjątka swojego skarba i wtedy zrobimy Twoje obok mojego albo na odwrót i podpiszemy - bliźniaczki.
Buziaczki Kochana Asiu przeogromne!!!Od Mysi obcieruchy
Moderator: Estraven
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Ceść Mysiu
CZEŚĆ MÓJ UKOCHANY PLUSZAKU!!!
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:MaryLux pisze:Ceść Mysiu
CZEŚĆ MÓJ UKOCHANY PLUSZAKU!!!
Jak Ty ślicnie mnie nazywas
Inka zachwycona
maciejowa pisze:Cześć Myszko. Słyszałaś jaka burza była w nocy straszna? Duża się bała...
Mru
kociczka39 pisze:maciejowa pisze:Cześć Myszko. Słyszałaś jaka burza była w nocy straszna? Duża się bała...
Mru
MOJA PÓŹNO SPAĆ POSZŁA I JAK USŁYSZAŁA TĄ BURZĘ,TO SIĘ ZERWAŁA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE,MMMRRRAAAUUU.A JAK TWOJE ZDRÓWKO PRZYSTOJNIACHO?
MaryLux pisze:kociczka39 pisze:maciejowa pisze:Cześć Myszko. Słyszałaś jaka burza była w nocy straszna? Duża się bała...
Mru
MOJA PÓŹNO SPAĆ POSZŁA I JAK USŁYSZAŁA TĄ BURZĘ,TO SIĘ ZERWAŁA NIE WIEDZIAŁA CO SIĘ DZIEJE,MMMRRRAAAUUU.A JAK TWOJE ZDRÓWKO PRZYSTOJNIACHO?
Jaka buza? Jaka buza? Zadnej buzy nie było, tylko troskę descu
Inka
kociczka39 pisze:MaryLux pisze:kociczka39 pisze:maciejowa pisze:Cześć Myszko. Słyszałaś jaka burza była w nocy straszna? Duża się bała...
Mru
Jaka buza? Jaka buza? Zadnej buzy nie było, tylko troskę descu
Inka
BYŁA UNAS MÓJ PLUSZAKU UKOCHANY BYŁA I TO MOCNA.MOŻE JĄ ZACZAROWAŁAŚ TO WAS MINEŁA
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości