Barbara Horz pisze:Eulalią opiekuje się koleżanka Almacity. Jednak dalej poszukuje swojego człowieka na własność
dzięki za wiadomość, Basiu
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Barbara Horz pisze:Eulalią opiekuje się koleżanka Almacity. Jednak dalej poszukuje swojego człowieka na własność
Almacita pisze:Jedyne czego tej kotce potrzeba to człowiek.
Przekonałam się o tym po raz kolejny..
Wczoraj przyjechała do nas rodzina, i kicia wyprawia dzikie tańce kiedy ktoś się do niej odezwie lub pochyli żeby pogłaskać.
Można by powiedzieć,że obce osoby raczej ją wystraszą.. ale nic z tych rzeczy..
Eulalia poszukuje Dużego dla siebie!!
Najlepiej bez innych Kotów.. albo z bardzo łagodnym towarzystwem..
Almacita pisze:Melduję posłusznie,że Kicia czuje sie świetnie.. o ile tak można nazwać zesłanie, na którym przebywa..
Ale poważnie - Eulalia jest w dobrej kondycji zarówno psychicznej jak i fizycznej.
Problemem jest to,że przebywa w tej chwili całkiem sama w pustym mieszkaniu (moim remontowanym).
Na razie nie jest to wielki problem, oprócz faktu,że jest tam SAMA a ona bardzo potrzebuje człowieka, do tego niedługo remont zacznie się na nowo i będzie głośno i brudno.. nie wiem jak ona na takie warunki zareaguje..
Po remoncie na włości wracają moje Footra czyli despota Rudolf, który doprowadził biedną Eulalkę do stanu psychicznego załamania..
Domek bardzo potrzebny.
To jest naprawdę niesamowicie kochana i wdzięczna Kotka, i jedyne czego potrzebuje to kochający człowiek, własny kącik i bardzo pełna miseczka
To jest naprawdę niesamowicie kochana i wdzięczna Kotka, i jedyne czego potrzebuje to kochający człowiek, własny kącik i bardzo pełna miseczka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 76 gości