Milka, Kropka... Sprzedaż książek zakończona :-)

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Pon sie 24, 2009 11:59 Milka, Kropka... Sprzedaż książek zakończona :-)

W styczniu 2008 roku założyłam wątek moich czterech kotów Milki, Kropki, Frodo i Sznycka. Planowałam, że będzie to wątek bogato ilustrowany zdjęciami, a wpisy będą pojawiać się tam od czasu do czasu. Ku mojemu zaskoczeniu, wątek został od razu bardzo ciepło przyjęty przez dziewczyny z forum, które zmusiły mnie do niemal codziennych wpisów, a po setnej stronie wątku kategorycznie zażądały jego wersji książkowej, na co dałam się namówić :-) .

Do tej pory sprzedałam za pośrednictwem forum 100 sztuk książki. Kwota 5 zł z każdego sprzedanego egzemplarza wspomogła koty pozostające pod opieką forumowej Rustie. W tej chwili rozpoczynam sprzedaż dodruku i znowu każde 5 zł zasili konto Rustie :-) .

Gwarantuję sympatyczną lekturę okraszoną mnóstwem fajnych kocich fotek :-). Dla zachęty wstawiam fotki przodu i tyłu okładki oraz kilku przykładowych stron książki.
Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Cena książki wynosi 35 zł + 5 zł (wysyłka jednego egzemplarza) lub 10 zł (wysyłka 2 egzemplarzy). Zainteresowanym na pv podam dane do przelewu i poproszę o adres do wysyłki.
30 sztuk czeka :-) . Serdecznie zapraszam do kupna! :D

EDIT z 17 grudnia 2009
Od sierpnia sprzedałam 12 książek :D . W wyniku tej sprzedaży koty pozostające pod opieką Rustie zyskały 60 zł :D . Dziś posłałam przelew na konto Rustie. Wklejam jego potwierdzenie. Kwota powiększona jest o 90 zł, które przyniosła sprzedaż kalendarza z Milką, Kropką, Frodo i Sznyckiem :ok:
Obrazek

Do sprzedania zostało jeszcze 18 książek. Serdecznie polecam :ok:

EDIT z 23 lipca 2010
W związku z prośbą Rustie o pomoc finansową zawartą w tym wątku:
viewtopic.php?f=1&t=114371
dziś przelałam 40 zł ze sprzedaży 8 szt. "Milki, Kropki..." na jej konto:

Obrazek

Zostało 10 sztuk. Zapraszam do kupna :)

EDIT z 24 listopada 2011
Od lipca ubiegłego roku sprzedałam pozostałe 10 książek :D . W wyniku tej sprzedaży koty pozostające pod opieką Rustie zyskały 50 zł :D . Wczoraj posłałam przelew na konto Rustie. Wklejam jego potwierdzenie. Kwota powiększona jest o 120 zł, które przyniosła sprzedaż kalendarzy z kotami :ok:

Obrazek

Serdecznie dziękuję :1luvu:
Ostatnio edytowano Czw lis 24, 2011 10:35 przez JoasiaS, łącznie edytowano 7 razy
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pon sie 24, 2009 12:01

W tym poście pozwolę sobie wkleić opinie osób, które przeczytały przygody Milki, Kropki, Frodo i Sznycka.
Mam nadzieję, że zachęcą Was do zakupu dzieła ;-):

Amyszka pisze:A ja dostałam dziś - jestem zachwycona - cudnie wydana - piękne foty i ten pomysł ...nawet są emotinki :D . Dawno żadna książka nie zrobiła na mnie takiego wrażenia :D :D :D .
Joasiu książkę się superrrr czyta ;-)
Obrazek

bbd2 pisze:dzisiaj listonosz przyniósł, popełniłam błąd i kopertę otworzyłam, zamiast odłożyc na później :roll: ponieważ okładka i format wyglądały bardzo zachęcająco zajrzałam tylko, niewygodnie mi było na stojąco, więc klapłam na krzesełko i przepadłam dla otoczenia, aż przeczytałam :twisted: . Super się czyta, jeszcze lepiej ogląda, rewelacyjny prezent dla zakoconych domów, aby przekonac o konieczności: kastracji, właściwej diety, niewychodzeniu itp.

smoczyca3g pisze:Naprawdę POLECAM! Książkę Joasi po prostu połyka się oczami :)
Ja też czytałam ją w pracy pod biurkiem :oops: ...dzięki czemu zresztą zainteresowała się nią także moja koleżanka z pracy ;) teraz ona czyta pod biurkiem :twisted:

ezynka pisze:Tak, właśnie- książka połknięta, a dokładnie jej treść i fotki :D :D Bardzo przyjemnie sie ją czytało, jednym tchem :lol: jedyna smutna rzecz to to, ze się już skończyła....
teraz podrzucę ja siostrze :wink:

MS pisze:Książka przeczytana od deski do deski. Jest REWELACYJNA! Można pośmiać się i popłakać... Gdyby wszyscy, którzy nie znają kotów - przeczytali tę książkę za jednym posiedzeniem - na pewno zmieniliby zdanie o footerkach. :lol:

Joasiu, udała Ci się ta książka. Pomysł rewelacyjny, a bohaterowie po prostu boscy! Tworzycie Wszyscy świetną Rodzinkę! :-)

Gratuluję, naprawdę fajny pomysł i fajny efekt końcowy. :love:

Pozdrawiam serdecznie...

Małgosia (MS)

3M pisze:Książka jest ciekawa i zabawna. Oczywiście przeczytałam prawie całą wracając z nią z poczty ale z braku czasu nie pochwaliłam się tym.
Zwierzaki są przeurocze - tylko pozazdrościć takich futrzastych!

A dedykacja autorki jaka sympatyczna :wink:

Polecam, polecam, polecam! 8)

Happy pisze:Moja książka trafiła najpierw do mamy (ja przeczytam dopiero w styczniu). I wczoraj właśnie się dowiedziałam, że mama zaczęła czytać książkę w sobotę wieczorem, a w niedzielę wstała o 4 rano (!), żeby dokończyć :lol: Podobno zdjęcia są urocze :D

puss pisze:polecam tą pozycję literacką!! TŻ próbuje mnie wkręcić w oglądanie filmu, a ja do niego: no już, tylko dokończę czytać tą stronę :lol: ogólnie rzecz biorąc czekam na powrót do domu, żebym mogła poczytać książeczkę Joasi :ok:

kicikoci pisze:Ksiązka doszła w poniedziałek. Przeczytałam ją momentalnie. Genialna. Uwielbiam czytać takie opowieści. A te fotografie... miodzio :spin2: . Wczoraj chciałam ja przeczytać ponownie i okazało się, że tato mi podwędził. To troche dziwne bo on czyta tylko naukowe ksiażki historyczne :twisted: , ale za to strasznie kocha koty.

:D
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon sie 24, 2009 12:44

Nie znalazłam poprzedniego wątku, ale wszem i wobec oświadczam, że książka jest super :) Bardzo ciepły styl pisania, piękne zdjęcia. Polecam ;-)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon sie 24, 2009 12:49

AniHili pisze:Nie znalazłam poprzedniego wątku

Poprosiłam o zamknięcie, żeby nie robić bałaganu ;-)

AniHili pisze:wszem i wobec oświadczam, że książka jest super :) Bardzo ciepły styl pisania, piękne zdjęcia. Polecam ;-)

Dziękuję za tę recenzję Aniu :D
Obrazek

JoasiaS

Post » Pon sie 24, 2009 12:50

Serdecznie polecam!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sie 24, 2009 17:10

Joasiu:
W tej chwili niestety nie zamówię, bo niestety nie dam rady finansowo.
Ale...
12-13 września robimy imprezę w Podkowie Leśnej w ramach festiwalu Otwarte Ogrody. M.in. będzie kiermasz charytatywny z którego dochód będzie przeznaczony m.in. na schronisko w Milanówku, Koterię i Azyl w Konstancinie.
Rozważamy też możliwość kiermaszu pół-komercyjnego, z którego część dochodu będzie przeznaczona na cele charytatywne.
Będzie kącik księgarski, będziemy na nim sprzedawać m.in. książkę forumowej czitki.

Jeśli rozważasz sprzedaż książki (kilku egzemplarzy) na tymże kiermaszu, to zapraszam na PW :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon sie 24, 2009 17:13

Ja też polecam :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Gryzia z Kizią i Lilu Obrazek

Elwirka

Od: Sob lip 01, 2006 22:30

Post » Pon sie 24, 2009 19:49

Gorąco polecam książkę jest ciepła, delikatna, cudownym językiem opowiadająca historię życia Asinych kotów, ale także wspaniale pokazująca zagrożenia i sposoby ich pokonywania polecam :D

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Wto sie 25, 2009 7:13

Anuk pisze:Jeśli rozważasz sprzedaż książki (kilku egzemplarzy) na tymże kiermaszu, to zapraszam na PW :)

Anuk, poszło pv :)
Obrazek

JoasiaS

Post » Wto sie 25, 2009 19:12

Reklama super kniżki :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hh6b8][img]http://fotozrzut.pl/zdjecia/eaed366c01.gif[/img][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro sie 26, 2009 7:47

Amysiu!!! Przepiękny banerek :D :D :D :D :D
Dziękuję!!! :1luvu:
Obrazek

JoasiaS

Post » Śro sie 26, 2009 15:07

UWAGA! OSTRZEŻENIE! DO WSZYSTKICH CHĘTNYCH NA KSIĄŻKĘ JOASI!

Lektura owej pozycji owocuje całkowitym zatraceniem kontaktu z rzeczywistością do chwili jej przeczytania 8)

Brawo JoasiuS! Książka fantastyczna, bohaterowie chwytający za serce (pochlipałam momentami...), a i cel szczytny :D

Nic tylko polecać :twisted:

p.s. Chcę więcej!!! A gdzie kolejna część? Czy jest klub Anonimowych Czytaczy? Czuję się uzależniona... Sic! :twisted:

num_lock

Od: Wto lip 14, 2009 20:15

Post » Czw sie 27, 2009 7:52

Dziękuję num-lock :lol:
O kolejnej części na razie nie myślę, ale serdecznie zapraszam do naszego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=98 ... sc&start=0

:D
Obrazek

JoasiaS

Post » Czw sie 27, 2009 8:10

Nie za ma co 8)

Dzięki za zaproszenie - już lecę :D

num_lock

Od: Wto lip 14, 2009 20:15

Post » Czw sie 27, 2009 14:29

hopsniemy sobie troszkę :D