W styczniu 2008 roku założyłam wątek moich czterech kotów Milki, Kropki, Frodo i Sznycka. Planowałam, że będzie to wątek bogato ilustrowany zdjęciami, a wpisy będą pojawiać się tam od czasu do czasu. Ku mojemu zaskoczeniu, wątek został od razu bardzo ciepło przyjęty przez dziewczyny z forum, które zmusiły mnie do niemal codziennych wpisów, a po setnej stronie wątku kategorycznie zażądały jego wersji książkowej, na co dałam się namówić

.
Do tej pory sprzedałam za pośrednictwem forum 100 sztuk książki. Kwota 5 zł z każdego sprzedanego egzemplarza wspomogła koty pozostające pod opieką forumowej Rustie. W tej chwili rozpoczynam sprzedaż dodruku i znowu każde 5 zł zasili konto Rustie

.
Gwarantuję sympatyczną lekturę okraszoną mnóstwem fajnych kocich fotek

. Dla zachęty wstawiam fotki przodu i tyłu okładki oraz kilku przykładowych stron książki.

Cena książki wynosi 35 zł + 5 zł (wysyłka jednego egzemplarza) lub 10 zł (wysyłka 2 egzemplarzy). Zainteresowanym na pv podam dane do przelewu i poproszę o adres do wysyłki.
30 sztuk czeka

. Serdecznie zapraszam do kupna!
EDIT z 17 grudnia 2009Od sierpnia sprzedałam 12 książek

. W wyniku tej sprzedaży koty pozostające pod opieką Rustie zyskały 60 zł

. Dziś posłałam przelew na konto Rustie. Wklejam jego potwierdzenie. Kwota powiększona jest o 90 zł, które przyniosła sprzedaż kalendarza z Milką, Kropką, Frodo i Sznyckiem

Do sprzedania zostało jeszcze 18 książek. Serdecznie polecam
EDIT z 23 lipca 2010W związku z prośbą Rustie o pomoc finansową zawartą w tym wątku:
viewtopic.php?f=1&t=114371dziś przelałam 40 zł ze sprzedaży 8 szt. "Milki, Kropki..." na jej konto:

Zostało 10 sztuk. Zapraszam do kupna
EDIT z 24 listopada 2011Od lipca ubiegłego roku sprzedałam pozostałe 10 książek

. W wyniku tej sprzedaży koty pozostające pod opieką Rustie zyskały 50 zł

. Wczoraj posłałam przelew na konto Rustie. Wklejam jego potwierdzenie. Kwota powiększona jest o 120 zł, które przyniosła sprzedaż kalendarzy z kotami

Serdecznie dziękuję