Dzień dobry. Femko, żółtaczka jest cały czas Mam wrażenie, że może w oczkach jest lepiej. Mru wcina ładnie i wydaje mi się, że troszeczkę się poprawił, jednak nadal jest bardzo chudy Gile też ciągle obecne. Wczoraj nasiusiał mi na kołdrę, więc boję się, że coś się zaczyna znowu dziać Zobaczymy co powie dr. Ewa.
Bazylico, no właśnie... Ja też nie raz słyszałam jak to ludzie idą na pole Nie umiem się przyzwyczaić do tego.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Jak się masz dziś o poranku? Mnie Kleksy, żebym się nie stresowł Twiggy, wysłały na górne piętro domu i mam teraz cała dwa poziomy tylko dla siebie, ha, ha, ha Nareszcie coś miłego mnie spotkało, bo ostatnio to tylko dieta i tabletki
Cześć. Byliśmy u wetki na kontroli. Tak jak pisałam oczy wyglądają lepiej. Złych wiadomości nie ma. Dobra jest taka, że nie ma pogorszenia. Natomiast wetka mówi, że wątroba się nie regeneruje Jeśli Mru będzie miał apetyt to kolejna wizyta za dwa tygodnie.