Moderator: Estraven
nie jest może najlepszej jakości bo jest aparatem robiony ale zawsze to coś. I wogule cud, że taki długi bo zazwyczaj jak chce ją nakręcić podczas zabawy to zaraz przestaje wariować.
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:Jak miło popatrzeć na szczęśliwego kota
A co to za patent na zabawkę?
tillibulek pisze:fajnie, ze Wilczka jest szczesliwa, bo o tym swiadczy jej nabieranie zaufania i coraz wieksze postepy... to prawdziwa kocia przylepka z tego co opisujesz
SKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_ pisze:Widzę, że Kaczuszka zawsze przy niej. Nosi ją sobie sama? (Nie zdziwiłabym się, bo moja Pysia potrafiła wciągnąć za soba na łóżko swoje legowisko dwa razy większe od siebie)
JaEwka pisze:Kicia_ to ty masz jakiegoś super kota
Agness78 pisze::lol: koty potrafią ciągnąć różne dziwne rzeczy.... za sobą.
Moja Suzi któregos dnia ciągnęła z kuchni do pokoju siatkę ze świeżymi bułkamiktóre leżały na blacie kuchennym. Dobrze że zauważyłam w porę bo by śniadanko wyszło
![]()
SKARBONKA ZAPRASZA!!!Kicia_ pisze:JaEwka pisze:Kicia_ to ty masz jakiegoś super kota
No, niestety, juz nie mam, dlatego piszę w czasie przeszłym. Ale gigantka z niej była wyjątkowa. Znam wiele kotów, ale drugiej takiej jak Pysia nie spotkałam.
Agness78 pisze::lol: koty potrafią ciągnąć różne dziwne rzeczy.... za sobą.
Moja Suzi któregos dnia ciągnęła z kuchni do pokoju siatkę ze świeżymi bułkamiktóre leżały na blacie kuchennym. Dobrze że zauważyłam w porę bo by śniadanko wyszło
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 18 gości