Odpowiadam na wszelkie wątpliwości :
1.
KONTO
przelew na to konto co zawsze, po jego numer proszę do mnie lub na forum - zawsze ktoś pośpieszy z pomocą,
2.
WPŁATY - podział
jeśli zwiekszacie kwote wpłaty, bardzo proszę w tytule napisać jak ją rozdzielić, bo rozumiem, że ta zwiększona wpłata to na FS?
Np. wpłata 15 zł : opis 10 zł składka, 5 zł FS,
3.
OPIS PRZELEWU
pamiętajcie prosze o wpisaniu nicków na przelewach; wielu rzeczy się domyślam, albo odnajduję po starych wpłatach, ale wpłat jest czasami miesięcznie ponad 30, w tym większość z nich podzielona na dwa (składki+fundusz) więc je rejestruję w dwóch miejscach, co daje 60-70 wpisów. Uwierzcie mi, że śledztwo "kto to wpłacił" tego nie ułatwia (to nie jest żadna personalnie skierowana uwaga, to apel do wszystkich -
coby nie zapominali, nawet do tych co zawsze opisują - żeby sobie utrwalili

)
4.
PYTANIA
jeśli są pytania do mnie osobiście, na które odpowiedź powinna sie pojawić w ciągu 3 sekund, to pliss wysyłajcie je przez pw, a najlepiej przez email (przycisk obok pw) - dochodzą natychmiast; na forum bywam z
doskoku,
5.
TERMINY PRZELEWÓW
przelewy staramy się robic w obrębie miesiąca, którego dotyczą, czyli za sierpień pomiędzy 1 a 31 sierpnia; oczywiście nie dotyczy to wpłat robionych "z góry" np. na pół roku czy rok - te można kiedy dusza pragnie. Myślę raczej o tych wpłatach, które przychodzą w następnym miesiącu za poprzedni - czasami przyjdą juz po mojej wpłacie na wybrany cel, a wtedy ląduja na FS
Tak naprawdę, to nie ma to większego znaczenia kiedy sie wpłaci, bo przeciez kasa nie znika, tylko przechodzi w inne miejsce, ale gwoli porządku podałam informację co i jak.
Uff..