Historia dużej już Gadżetki i Niuniuni - TO JUŻ ROCZEK! :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sie 22, 2009 10:28

Erin pisze:Ulla, my zawsze Was odwiedzamy.

To Ciocia Amika o nas zapomniała :?

Izuś, na Ciebie też zawsze można liczyć! :love:.

A Ciotka Amika odwiedza, tylko znaczków nie zostawia :lol:
[img]...[/img]
Moje 2 cudne i ukochane serduszka Obrazek Obrazek

Ulla

Od: Nie paź 19, 2008 20:35

Post » Sob sie 22, 2009 18:43

Ulla pisze:
Izuś, na Ciebie też zawsze można liczyć! :love:.

Dziękuję i nawzajem :love:

Ulla pisze:A Ciotka Amika odwiedza, tylko znaczków nie zostawia :lol:

No, nie wiem - u Was zostawiła ...

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 23, 2009 10:25

Erin pisze:
Ulla pisze:]A Ciotka Amika odwiedza, tylko znaczków nie zostawia :lol:

No, nie wiem - u Was zostawiła ...

Izuś Was ruch jak na Marszałkowskiej :wink: :D , a Uli było smutno, to się ujawniłam.
W dodatku Wasz wątek stale mi ucieka i jak sobie skojarzę, że nie miałam powiadomień (i trzeba samej poszukać) to zwykle mam już spore zaległośći do doczytania.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie sie 23, 2009 10:44

Amika6 pisze:Izuś Was ruch jak na Marszałkowskiej :wink: :D , a Uli było smutno, to się ujawniłam.
W dodatku Wasz wątek stale mi ucieka i jak sobie skojarzę, że nie miałam powiadomień (i trzeba samej poszukać) to zwykle mam już spore zaległośći do doczytania.

Aniu :ok: :ryk: . Świetnie Ci wyszło to porównanie :lol: . Rzeczywiście wątek Izy tak galopuje, że trzeba cały czas siedzieć przy komputerze, żeby móc go śledzić :roll: .

U nas zrobiło się zimno :(. Całą noc padał deszcz, a teraz jest pochmurnie i mamy tylko 18 st. :twisted: . Ta pogoda jest nieobliczalna, jak moja Gagunia :? . Dziś o 3-ej w nocy urządziła sobie takie gonitwy, że obudziła chyba cały blok :lol: . I nijak nie szło ją uspokoić. Biegała jak pershing z balkonu przez okno kuchenne do drzwi wejściowych, od których odbijała się łapką, później do salonu zaliczając wszystkie meble, następnie znów na balkon szalejąc po wszystkich półkach drapaka i na nowo kuchnia, przedpokój itp.... :roll:
Nie wiem, skąd ona bierze tyle energii, bo ostatnio jest strasznym niejadkiem :? .

A Pańcia po tych nocnych szaleństwach, będzie dzisiaj musiała się chować przed sąsiadami :lol:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie sie 23, 2009 11:25

Ulla pisze:Aniu :ok: :ryk: . Świetnie Ci wyszło to porównanie :lol: . Rzeczywiście wątek Izy tak galopuje, że trzeba cały czas siedzieć przy komputerze, żeby móc go śledzić :roll: .

8O 8O 8O

A co do szaleństw, to ja tak mam z Ptysiem i czasami z Pysią, która gania Plamusię :roll:

U nas też deszczowo, nie chce się z domu wychodzić.
Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, bo wieczorem przewidziana impreza integracyjna na wyjeździe.

Erin

Post » Nie sie 23, 2009 12:58

Erin pisze:
Ulla pisze:Aniu :ok: :ryk: . Świetnie Ci wyszło to porównanie :lol: . Rzeczywiście wątek Izy tak galopuje, że trzeba cały czas siedzieć przy komputerze, żeby móc go śledzić :roll: .

8O 8O 8O

Co Cię tak dziwi Izuś? :D. Kończysz już 3-ą część Waszej historii, a każdego dnia Twój wątek to parę kolejnych stron do poczytania :roll: :lol: . Chyba wszyscy na forum Cię czytają i zostawiają swoje znaczki :wink: .

Erin pisze:A co do szaleństw, to ja tak mam z Ptysiem i czasami z Pysią, która gania Plamusię :roll:

U nas też deszczowo, nie chce się z domu wychodzić.
Mam nadzieję, że jutro będzie ładnie, bo wieczorem przewidziana impreza integracyjna na wyjeździe.

Te nasze koty są NIEOBLICZALNE :roll: .
Właśnie dokonałam niedzielnej toalety moich Panienek. Niuniunia jak zwykle grzeczniutka, sama mi podawała łapeńki do obcięcia pazurków :1luvu: .
Natomiast Gagunia... :roll: . Wiła się jak piskorz, gryzła, jojczała jakbym jej straszną krzywdę robiła. Po tych nocnych szaleństwach i dzisiejszych jękach Gaguni, wykwaterowanie mam chyba jak w banku :roll: .

PS - gdzie jedziesz na imprezę integracyjną :?: . Może w nasze okolice? 8) .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie sie 23, 2009 16:28

Ulla pisze:Co Cię tak dziwi Izuś? :D. Kończysz już 3-ą część Waszej historii, a każdego dnia Twój wątek to parę kolejnych stron do poczytania :roll: :lol: . Chyba wszyscy na forum Cię czytają i zostawiają swoje znaczki :wink:.

Dziękuję Ullu, że tak myślisz :love:

Ulla pisze:Te nasze koty są NIEOBLICZALNE :roll: .
Właśnie dokonałam niedzielnej toalety moich Panienek. Niuniunia jak zwykle grzeczniutka, sama mi podawała łapeńki do obcięcia pazurków :1luvu: .
Natomiast Gagunia... :roll: . Wiła się jak piskorz, gryzła, jojczała jakbym jej straszną krzywdę robiła. Po tych nocnych szaleństwach i dzisiejszych jękach Gaguni, wykwaterowanie mam chyba jak w banku :roll: .

PS - gdzie jedziesz na imprezę integracyjną :?: . Może w nasze okolice? 8) .

Ojej, jakbym swoją gromadę widziała - najgorsza pod tym względem jest Pysia, dostaje takiego amoku, że strach się bać :strach:

Na imprezę jadę do super luksusowego hotelu w Jachrance, niedaleko Zegrza. Warszawa postanowiła tam zorganizować spotkanie szkoleniowo - integracyjne. W hotelu jest basen z jacuzzi, sauna, siłownia, własna plaża. Pierwszy raz mi się trafiło i nie wiem kiedy będzie następny, więc strój już spakowany 8) Powiedziałam koleżance, że najwyżej na imprezę się spóźnię, a basenu nie odpuszczę :P

Erin

Post » Nie sie 23, 2009 18:00

Erin pisze:Na imprezę jadę do super luksusowego hotelu w Jachrance, niedaleko Zegrza. Warszawa postanowiła tam zorganizować spotkanie szkoleniowo - integracyjne. W hotelu jest basen z jacuzzi, sauna, siłownia, własna plaża. Pierwszy raz mi się trafiło i nie wiem kiedy będzie następny, więc strój już spakowany 8) Powiedziałam koleżance, że najwyżej na imprezę się spóźnię, a basenu nie odpuszczę :P

Wow! :ok: SUPER! :D.
To przez chwilę będziesz Wielki Świat! :lol: .

A basen to super rzecz. Ja chadzam systematycznie raz w tygodniu na basen, gdzie też mam saunę, jacuzzi no i sportowe tory do pływania :D.
To drugi (po rowerku) mój ulubiony sport :D.
Trzecim są rolki - też super rzecz, no i jeszcze fitness! :ok: :D.

A teoretycznie - moja ukochana siatkówka męska i F1 :D.

PS - Pańcia udziela się na forum, a kotki za jej plecami demolują mieszkanie :twisted: . Powtórka z dzisiejszej nocy :roll: .
[img]...[/img]

Ulla

Post » Nie sie 23, 2009 18:21

Ulla pisze:A teoretycznie - moja ukochana siatkówka męska i F1 :D.

PS - Pańcia udziela się na forum, a kotki za jej plecami demolują mieszkanie :twisted: . Powtórka z dzisiejszej nocy :roll: .

Ojej, co te panienki wyprawiają? :roll: :wink:

Erin

Post » Nie sie 23, 2009 20:52

Witaj Ulla! Od razu po powrocie z wakacji weszłam na forum, a tu takie mrożące krew w żyłach historie na Twoim pogodnym z reguły wątku :strach: (Chodzi o czasowe zaginięcid Gaguni rzecz jasna)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Nie sie 23, 2009 22:27

Arsnova pisze:Witaj Ulla! Od razu po powrocie z wakacji weszłam na forum, a tu takie mrożące krew w żyłach historie na Twoim pogodnym z reguły wątku :strach: (Chodzi o czasowe zaginięcid Gaguni rzecz jasna)

Witaj Gosiu! :D
Już wróciłaś z wojaży? :wink: . Jak udał się wypad i gdzie w ogóle byłaś? No i jak Sisi zniosła tak długie rozstanie? :?:

Co do zaginięcia Gaguni, to do tej pory skóra mi cierpnie, jak o tym pomyślę :strach: . Nie wiem, co bym zrobiła, gdyby się nie odnalazła :cry:.
Teraz pilnuję jej jak oczka w głowie, bo ta maleńka ślicznotka jest NIEOBLICZALNA! :roll:
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon sie 24, 2009 8:18

Co do urlopu, to udał się znakomicie. Włóczyliśmy się z TŻ z plecakami po Morawach i spotykały nas różne przygody.... 8)
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Pon sie 24, 2009 8:58

Witajcie dziewczyny! Nie było mnie przez cały weekend :crying: Laptok nadal zepsuty, bo serwis dopiero zamówił zawiasy, które są potrzebne a które się zerwały :? I mogę być na miau tylko w tygodniu jak jestem w pracy :roll:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

Post » Pon sie 24, 2009 13:16

Super Gosiu, że jesteś zadowolona z urlopu! :D Musisz opowiedzieć mam o swoich przypadłościach :wink: .

Nanetko, niech ten laptok już Ci wyzdrowieje, bo bardzo nam Ciebie brakuje :(.
Moje maleńkie dziś niechętnie przebywają na balkonie - w Krakowie nadal zimno :(. Grzeją kudłate doopeńki w domku :lol: .
Ja jeszcze nie chcę jesieni! :crying:.
[img]...[/img]

Ulla

Post » Pon sie 24, 2009 14:42

Nie może jeszcze byc jesieni! Ja we wrzesniu dopiero jadę na urlop. Co prawda do gorącej Hiszpanii, ale jak wrócę to nie chciałabym przeżyć szoku termicznego :roll:

nanetka

Od: Sob maja 24, 2008 20:44

[poprzednia][następna]