pewnie, że marcjannakape. Mam nadzieję, że Marcjanna mi wybaczy ten fox paxkimi1 pisze:Femka, podalas uzytkowniczke "marcjannakp", czy chodzi o "marcjannakape"? Marcjannykp nie ma chyba na forum.
pewnie, że marcjannakape. Mam nadzieję, że Marcjanna mi wybaczy ten fox paxkimi1 pisze:Femka, podalas uzytkowniczke "marcjannakp", czy chodzi o "marcjannakape"? Marcjannykp nie ma chyba na forum.
Femka pisze:pewnie, że marcjannakape. Mam nadzieję, że Marcjanna mi wybaczy ten fox paxkimi1 pisze:Femka, podalas uzytkowniczke "marcjannakp", czy chodzi o "marcjannakape"? Marcjannykp nie ma chyba na forum.
u Ciebie to może faux pas, ale u mnie stanowczo fox pax. Wiem, co mówiękimi1 pisze:Femka pisze:pewnie, że marcjannakape. Mam nadzieję, że Marcjanna mi wybaczy ten fox paxkimi1 pisze:Femka, podalas uzytkowniczke "marcjannakp", czy chodzi o "marcjannakape"? Marcjannykp nie ma chyba na forum.
Faux pas?
Boo77 pisze:Ogromny pozytyw ode mnie jako sprzedającej dla elza8989 jako kupującej

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość