ZvariowałaMarcelibu pisze:varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
Kiedy następnym razem będziesz w Warszawie? No, spotkać się chciałam. Zupełnie przy okazji, nie żeby specjalnie oczywiście ...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ZvariowałaMarcelibu pisze:varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
Kiedy następnym razem będziesz w Warszawie? No, spotkać się chciałam. Zupełnie przy okazji, nie żeby specjalnie oczywiście ...
Lemoniada pisze:Mośce się zdarzagattara pisze:Lemoniada pisze:Nie strach, a zaszczyt i świadectwo dobrego smaku u zauroczonegogattara pisze:Że w sensie, że urok rzuca na bogu ducha winnych przechodniów?
Trochę strach
A w rodzinie, oprócz Ciebie, ktoś jeszcze omamy ma?
Marcelibu pisze:varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
Będę. Mam zamiar się wżenić do rodziny, ponoć Buduś ma się ku mniegattara pisze:Lemoniada pisze:Mośce się zdarzagattara pisze:Lemoniada pisze:Nie strach, a zaszczyt i świadectwo dobrego smaku u zauroczonegogattara pisze:Że w sensie, że urok rzuca na bogu ducha winnych przechodniów?
Trochę strach
A w rodzinie, oprócz Ciebie, ktoś jeszcze omamy ma?
Jesteś spokrewniona z Mośką? Plaskata znaczy?
varia pisze:Marcelibu pisze:varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
No i Marcelibu pojechała po bandzie.![]()
gattara pisze:A co banda na to?
varia pisze:moś pisze:Etam, varia jest za hytra żeby kogos przekupic![]()
![]()
Jak dobrze, że moś plastyki, a nie polskiego uczy.
Albo przynajmniej parchówmoś pisze:Marcelibu ty sie Boga bój
Lemoniada pisze:Albo przynajmniej parchówmoś pisze:Marcelibu ty sie Boga bój
Lemoniada pisze:Albo przynajmniej parchówmoś pisze:Marcelibu ty sie Boga bój
Znaczy. Bo to się przenosi przez pisanie w jednym wątkuvaria pisze:Lemoniada pisze:Albo przynajmniej parchówmoś pisze:Marcelibu ty sie Boga bój
Lemoniadka, nie mierz wszystkich swoją miarą - to, że Ty masz parchy, nie znaczy, że inni też mają.
Tiaa.. Naobiecywał Femson, że laptoka do domu weźmie i co? NicoMarcelibu pisze:Tak tu dzisiaj spokojnie. Nic się nie dzieje.
Ad.1 Potrzebne, dziękujęMarcelibu pisze:Lemoniadko, nie wiem, czy potrzebnie, ale Ci kliknęłam w jajo. Ja popsułam Młodej jej smoki, albo całego usera.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 42 gości