gattara pisze:Też
<FOCH

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Też
Jak to cogattara pisze:Lemoniada pisze:Toż wam mówię i powtarzam, że ja niewinna i czysta istota w wianku dziewiczym, rosą poranną operlona...
Matulu![]()
Lemoniadko, co Tobie ta rosa robi?Wianek dziewiczy mówisz? Efemeryda jakowaś to chyba
![]()
Lemoniada pisze:Jak to cogattara pisze:Lemoniada pisze:Toż wam mówię i powtarzam, że ja niewinna i czysta istota w wianku dziewiczym, rosą poranną operlona...
Matulu![]()
Lemoniadko, co Tobie ta rosa robi?Wianek dziewiczy mówisz? Efemeryda jakowaś to chyba
![]()
Operla mnie porannie, przez co podkreśla mą urodę, delikatność i zwiewność, a na przechodniów czar rzuca...
Gdzie trzymasz pieniądze?varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
moś pisze:Etam, varia jest za hytra żeby kogos przekupic![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:sama się przeleć
![]()
Się nie da!
Lemoniada pisze:Gdzie trzymasz pieniądze?varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
Nie strach, a zaszczyt i świadectwo dobrego smaku u zauroczonegogattara pisze:Że w sensie, że urok rzuca na bogu ducha winnych przechodniów?
Trochę strach
Sihaja pisze:Witam cudowne Towarzystwo
varia pisze:Sihaja pisze:Witam cudowne Towarzystwo
Musi, że to do mnie.
Lemoniada pisze:Nie strach, a zaszczyt i świadectwo dobrego smaku u zauroczonegogattara pisze:Że w sensie, że urok rzuca na bogu ducha winnych przechodniów?
Trochę strach
Mośce się zdarzagattara pisze:Lemoniada pisze:Nie strach, a zaszczyt i świadectwo dobrego smaku u zauroczonegogattara pisze:Że w sensie, że urok rzuca na bogu ducha winnych przechodniów?
Trochę strach
A w rodzinie, oprócz Ciebie, ktoś jeszcze omamy ma?
varia pisze:A co byście o mnie chciały wiedzieć, dziewczynki?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 36 gości