Lemoniada pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:Czyli nie ma już dla mnie ratunku?![]()
Żadnego.
Też mi przykro.
A może to jest zaraźliwe? Zastanawiam się nad wycieczką do Poznania
Uważaj, bo jeszcze się zarazisz?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lemoniada pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:Czyli nie ma już dla mnie ratunku?![]()
Żadnego.
Też mi przykro.
Marcelibu pisze:Może ktoś podskoczy do Femki z termometrem? Tylko takim, żeby miał większą skalę. Bo tu widzę, że niezbyt dobrze już jest.
varia pisze:Marcelibu pisze:Może ktoś podskoczy do Femki z termometrem? Tylko takim, żeby miał większą skalę. Bo tu widzę, że niezbyt dobrze już jest.
Weterynaryjne dla zwierząt gospodarskich mają dużą skalę.
Czym? Empatią odvaryjną?Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:Czyli nie ma już dla mnie ratunku?![]()
Żadnego.
Też mi przykro.
Uważaj, bo jeszcze się zarazisz?![]()
Marcelibu pisze:Ciekawe, czy się takim termometrem ludziom mierzy gorączkę pod pachą?
Lemoniada pisze:Czym? Empatią odvaryjną?Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:Czyli nie ma już dla mnie ratunku?![]()
Żadnego.
Też mi przykro.
varia pisze:Marcelibu pisze:Ciekawe, czy się takim termometrem ludziom mierzy gorączkę pod pachą?
Mam niejasne wrażenie, że nieE.
Pod językiem też nie.
Ktoś coś wspominał o parchach...Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Czym? Empatią odvaryjną?Marcelibu pisze:
Nie wiem, czy empatyją, ale czymś Variowym...
Lemoniada pisze:Ktoś coś wspominał o parchach...Marcelibu pisze:Lemoniada pisze:Czym? Empatią odvaryjną?Marcelibu pisze:
Nie wiem, czy empatyją, ale czymś Variowym...
zołzowatość mi się tylko kojarzyMarcelibu pisze:Nie wiem, czy empatyją, ale czymś Variowym...
Femka pisze:zołzowatość mi się tylko kojarzyMarcelibu pisze:Nie wiem, czy empatyją, ale czymś Variowym...
Femka pisze:(...)Do jutra, Skarbusie
A nie mówiłam? Femka zarażaMarcelibu pisze:Ciekawe, jak zrójnowany będę miała przedpokój?![]()
Marcelibu pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:Ciekawe, czy się takim termometrem ludziom mierzy gorączkę pod pachą?
Mam niejasne wrażenie, że nieE.
Pod językiem też nie.
Obawiam się, że została już tylko jedna możliwość. Kto podleci pomóc koleżance Femce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości