Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
biamila pisze:Ok ja biorę tego co się patrzy prosto w obiektyw, bo spać nie mogę przez te oczy. Czyli jedno kocie ma tymczas u cioci biamilkiterza tylko kwestkia dowiezienia do weta.
soso pisze:Monika chętnie, tyle, że piszę się na te maluszki, bo dzikusków oswajać nie mam kiedy
mpacz78 pisze:biamila pisze:Ok ja biorę tego co się patrzy prosto w obiektyw, bo spać nie mogę przez te oczy. Czyli jedno kocie ma tymczas u cioci biamilkiterza tylko kwestkia dowiezienia do weta.
Cudownie![]()
Tak jak mówiłam jutro po południu go zawiozę do twojego weta, odbierzesz go z tamtąd.
Soso jak możesz to jakieś dwa z tego miotu też mogłabyś dostać, byłoby cudownie, już o 3 kociaki mniej na ulicy by były, ja zajmę się sterylką ich matki w przyszłym tygodniu do tego czasu zostawmy jej jednego kociaka do karmienia, bo jak jej wszystkie cztery na raz odstawimy to może mieć problem z mlekiem, bo ona je jeszcze trochę karmi, chociaż chyba nie bardzo dużo bo ma te cycuszki już dość zmniejszone.
KarolinaS pisze:martwi mnie los pingwinków; seja zaproponowała pomoc bo ma wielkie serducho, ale przy ich kk, to w ciągu 10 dni do oddania nie będą
![]()
![]()
; nie chcę być tu dyżurną defetystką...ale to kk samo nie przejdzie
a koty coraz dziksze będą
biamila pisze:Aaaaa..mam w pracy jakieś kartonki jakby co...może dziś je wyłapiemy??? kto chętny?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości