Piękny był,taka krówka,rosnąca z dnia na dzień w expressowym tempie

Za jakiś czas kociak mi zaginął,a później byłam już pewna że zginął.Bardzo bolało...

Do tego stopnia że nie chciałam mieć żadnego futrzaka.
Upłynęło gdzieś około 10-ciu lat.Najpierw telefon,że kicia u mojej rodziny urodziła piękną czwóreczkę i zaopiekowała się jeszcze trójką innej kici która niestety ale.......[*]
Za jakiś czas pojechaliśmy tam i wtedy zobaczyłam JĄ

Moje serce drgnęło.Ale wtedy wiedziałam też, że mój tż nie chce żadnego zwierzaka w domu.Zła byłam jak nie wiem co.Jak się później okazało,zupełnie niepotrzebnie.Wszyscy naokoło wiedzieli,że Myszka już jest moja,tylko mnie tż robił w bambuko.Ok miesiąca.
Przyszłam z pracy,dokładnie 31.VII.2006 roku,z pierwszej popołudniówki po urlopie.Wchodzę do domu i słyszę z łazienki mój prezent na 9 rocznicę ślubu.Ponoć z tego szoku gadałam od rzeczy.Mój tż do dzisiaj się śmieje i żałuje cały czas,że nie miał żadnej kamery pod ręką,bardzo dowciapny był

No i tym sposobem,puchate słoneczko ,z którym praktycznie się już żegnałam,jak jeszcze wyjeżdżaliśmy na urlop jest z nami po dziś dzień.Na początku nie chciałam się od razu mocno przywiązywać,ze względu na wracające wspomnienia,ale ONA nie pozwoliła na dłuższą moją obojętność i ukradła mi serce na amen ZŁODZIEJSKIE KOCIE NASIENIE:lol:
Ale właśnie za to ,że ukradła mi to serce,uwielbiam i kocham ją nad życie.Właściwie nam obojgu ukradła serca,tylko cały czas mnie ciekawi,gdzie ona je mieści

No,opisałam Wam,jak to wszystko się działo,mam nadzieję że nikt nie zasnął

Z całą radością witamy Was w Drugiej części naszych przygód.Cieszymy się ogromnie i nie spodziewałyśmy,że nasz wąteczek dojedzie do seteczki a co dopiero,że do drugiej części

KOCHAMY WAS WSZYSTKICH ZA TO ,ŻE JESTEŚCIE Z NAMI
CIESZĘ SIĘ RÓWNIEŻ ŻE PIERWSZA CZĘŚĆ WĄTKU UPŁYNĘŁA NAM BEZ ŻADNYCH SENSACJI ZDROWOTNYCH,UFFFF
I RAZEM Z WAMI MOGŁA PRZEŻYĆ SWOJE URODZINKI.3 LATKA SKOŃCZYŁA 21.VI
Jeśli było coś nie tak postaramy się wszystko nadrobić,żeby było super
A teraz kilka foteczek z pierwszej części która była o tu
viewtopic.php?f=1&t=92688&start=0&hilit=MI%C5%81O%C5%9A%C4%86+MOJEGO+%C5%BBYCIA
Myszka 5 tygodni,ale jeszcze nie u nas

Myszka drugi dzionek u nas

Myszka tydzień u nas

Moje miłości po sterylizacji.Jak mi jej szkoda było

W ukochanej półeczce

Czujne kocię

To co najbardziej lubi

A TU ,POD TYM ADRESIKIEM SĄ WSZYSTKIE MYSIE FILMIKI.
http://www.youtube.com/user/kociczka39