Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:niech Ci może ktoś na kartce napisze, co masz kupić, żebyś czwarty raz nie leciała![]()
Dla starych, dla starych, nie bójmy się nazywać rzeczy po imieniuFemka pisze:no co za smarkata pyskata. Nic szacunku dla starszychLemoniada pisze:Uważaj! Mogą być nieświeże, pognie Cię i zaczniesz lubić FemkęMarcelibu pisze:No, Femka pojechała po bandzie. Lecę po chipsy. Kurcze, miałam lecieć szybko do OBI po wtyk do kabla do TV... No cóż - się poświęcę.
![]()
Femka pisze:niech Ci może ktoś na kartce napisze, co masz kupić, żebyś czwarty raz nie leciałaMarcelibu pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:pognie Cię i zaczniesz lubić Femkę
Przerażająca wizja.![]()
Tak więc zmieniam swoje plany.![]()
Lemoniada pisze:Femka i Marcelibu, czy któraś z was mogłaby zmienić sobie banner, uprzejmie zapytuję? Czytajac posty mam w zwyczaju patrzeć na podpis, a nie na nick, i ciągle mi się mylicie
Sihaja pisze:słoneczko świeci, a ta na solarium....
Femka pisze:no, mnie pomylić z Marcelibuprzecież ona dużo starsza jest
![]()
Femka pisze:Lecę do domu, a wcześniej na solarium.
varia pisze:Lemoniada pisze:Femka i Marcelibu, czy któraś z was mogłaby zmienić sobie banner, uprzejmie zapytuję? Czytajac posty mam w zwyczaju patrzeć na podpis, a nie na nick, i ciągle mi się mylicie
To i tak jeden pies.![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:niech Ci może ktoś na kartce napisze, co masz kupić, żebyś czwarty raz nie leciałaMarcelibu pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:pognie Cię i zaczniesz lubić Femkę
Przerażająca wizja.![]()
Tak więc zmieniam swoje plany.![]()
Już tylko po 1 rzecz![]()
A nie będziesz leciała żeby oddać ten niepasujący?Marcelibu pisze:No i czwartego nie będzie. Za trzecim razem kupiłam dobry wtyk![]()
. Tzn. na wszelki wypadek kupiłam dwa różne, żeby następny raz nie latać
![]()
.
Marcelibu pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:Femka i Marcelibu, czy któraś z was mogłaby zmienić sobie banner, uprzejmie zapytuję? Czytajac posty mam w zwyczaju patrzeć na podpis, a nie na nick, i ciągle mi się mylicie
To i tak jeden pies.![]()
![]()
Varia, zapie.... Ci lizaczka?
1. Ja się wyróżniam samą indywidualnością w sobie.
2. Ja w podpisie mam jeszcze tekstowy odsyłacz do wątku Rustie.
3. I w ogóle jestem dużo bardziej fajoska niż Femka.
4. Od razu widać różnicę.
Edit: "k" zjadłam w jednym miejscu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, haaszek, Nul i 61 gości