To pewnie te nieświeże pierogi, które wczoraj zjadłam...Marcelibu pisze:Lemoniada pisze: (...)Lubię Femkę, no co ja biedna poradzę
Jakby to Dorota powiedziała: "pogięło?!"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
To pewnie te nieświeże pierogi, które wczoraj zjadłam...Marcelibu pisze:Lemoniada pisze: (...)Lubię Femkę, no co ja biedna poradzę
Lemoniada pisze:To pewnie te nieświeże pierogi, które wczoraj zjadłam...Marcelibu pisze:Lemoniada pisze: (...)Lubię Femkę, no co ja biedna poradzę
chcesz pogadać o swoim?varia pisze:Lemoniada pisze:Lubię Femkę, no co ja biedna poradzę
Podobno każdy ma jakieś zboczenie.
ja tu widzę w ogóle fatalny wpływ słońcaLemoniada pisze:To pewnie te nieświeże pierogi, które wczoraj zjadłam...
spokojnie, właśnie spadam do domu.Marcelibu pisze:No, Femka pojechała po bandzie. Lecę po chipsy. Kurcze, miałam lecieć szybko do OBI po wtyk do kabla do TV... No cóż - się poświęcę.
Uważaj! Mogą być nieświeże, pognie Cię i zaczniesz lubić FemkęMarcelibu pisze:No, Femka pojechała po bandzie. Lecę po chipsy. Kurcze, miałam lecieć szybko do OBI po wtyk do kabla do TV... No cóż - się poświęcę.
Femka pisze:spokojnie, właśnie spadam do domu.Marcelibu pisze:No, Femka pojechała po bandzie. Lecę po chipsy. Kurcze, miałam lecieć szybko do OBI po wtyk do kabla do TV... No cóż - się poświęcę.
Jutro się z Wami chętnie pokłócę
Femka pisze:chcesz pogadać o swoim?varia pisze:Lemoniada pisze:Lubię Femkę, no co ja biedna poradzę
Lemoniada pisze:pognie Cię i zaczniesz lubić Femkę
po 22 to ja w tygodniu bez netu i dooopavaria pisze:Femka pisze:chcesz pogadać o swoim?varia pisze:Lemoniada pisze:Lubię Femkę, no co ja biedna poradzę
No ba.
Ale to dopiero po 22 można.
varia pisze:Lemoniada pisze:pognie Cię i zaczniesz lubić Femkę
Przerażająca wizja.![]()
no co za smarkata pyskata. Nic szacunku dla starszychLemoniada pisze:Uważaj! Mogą być nieświeże, pognie Cię i zaczniesz lubić FemkęMarcelibu pisze:No, Femka pojechała po bandzie. Lecę po chipsy. Kurcze, miałam lecieć szybko do OBI po wtyk do kabla do TV... No cóż - się poświęcę.
niech Ci może ktoś na kartce napisze, co masz kupić, żebyś czwarty raz nie leciałaMarcelibu pisze:varia pisze:Lemoniada pisze:pognie Cię i zaczniesz lubić Femkę
Przerażająca wizja.![]()
Tak więc zmieniam swoje plany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1441 gości